Rivitalo 4h+k+kph+s+2xwc+khh+vh+terassi (yj:n muk. 4h+k+varasto)

Pihlajatie 19, Ranta-Koivisto, Kangasala

Hinta

228 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1972

Tilava kaksitasoinen nelikko vapautumassa uudelle perheelle suositulta Ranta-Koiviston alueelta järvinäkymin!

Seuraavaa onnellista perhettään odottelee tilava 120m2 rivitaloasunto rauhallisella ja luonnonläheisellä Ranta-Koiviston alueella. Yläkerrassa on tilava keittiö, olohuone, yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Omassa rauhassaan alakerran puolella ovat kylpyhuoneen, saunan ja vaatehuoneen lisäksi kaksi makuuhuonetta.

As Oy Urkuri on rakennettu vuonna 1972 omalle isolle 2265m2 tontille. Kiinteistö lämpiää energiaystävällisesti MAALÄMMÖLLÄ!

Auton saat mukavasti katokseen säältä suojaan. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneen lisäksi alakerran varastosta sekä ulko-oven vieressä olevasta kylmästä varastosta.

Yhtiö sijaitsee Ranta-Koivistossa, joka on viihtyisä pientaloalue lähellä Kangasalan keskustaa. Perheen pienimmille on hoitopaikkaan mukava matka. Koululaisille löytyy sekä ala- että yläkoulu lähietäisyydeltä ja samoin myös toisen asteen opiskelijoille Pikkolan kampuksen oppilaitokset. Kesällä Suoramanjärven uimaranta on pyöräilymatkan päässä ja innokkaille ulkoilijoille löytyy kivenheiton päästä frisbeegolfrata. Lenkkeilijää varmasti miellyttää Kirkkojärven lenkkipolut ja talvella hiihtäjän riemuksi ovat lähes talon nurkalta lähtevät hiihtoladut.

Olisikohan tässä teidän seuraava koti? Ota yhteyttä ja sovitaan esittely joustavasti teidän aikataulujen mukaan.

Lisätiedot ja esittelyt :
Silja Myllyniemi
silja.myllyniemi@neliotliikkuu.fi
0452377944
Instagram /neliotliikkuusilja

Kohdenumero 21562230
Sijainti Pihlajatie 19, 36200 Kangasala
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h+k+kph+s+2xwc+khh+vh+terassi (yj:n muk. 4h+k+varasto)
Huoneita 4 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 120 m²
Kerros 1/2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Asbestikartoitus Ei
Rakennusvuosi 1972
Käyttöönottovuosi 1972

Velaton hinta 228 000 €
Myyntihinta 228 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 330 € / kk
Hoitovastike 330 € / kk

Vesimaksu 27 € / kk henkilöluvun mukaan

Lämmitysmuodot
  • maalämpö
Oma sauna Kyllä
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit Nykyiset omistajat eivät ole tehneet muutostöitä. Edellisen omistajan toimesta: 2022: Parvekkeen ja terassin uudet valaisimet asennettu 2021: Jääkaappi, astianpesukone ja erillisuuni uusittu 2018: Alakerran kylpyhuone: kylpyhuoneen ja saunan täysremontti. Vesieristys nykystandardien mukainen. Eristys nousee kylpyhuoneen seinissä kattoon asti ja saunassa vaaditut 10 cm seinälle. Alakerran WC:n täysremontti. Pukkilan laatat. Vesieristys lattiassa sekä laatta seinissä. Alakerran käytävä: muovimatto poistettiin ja lattia tasoitettiin. Asennettiin uusi laminaatti. Seinät maalattiin. Etupihan laatan alle uusi isompi poistoputki, joka johtaa keskipihan kaivoon. 2016: Alakerran ison makuuhuoneen pintaremontti: lattialaminaatit, kattopaneelit, seinien maalaus. 2015: Takaterassin laajennus 2014: Alakerran pienemmän makuuhuoneen pintaremontti: lattialaminaatit, kattopaneelit, seinien tapetointi. Etupiha: vanhan kiveyksen ja maa-aineksen poistaminen. Routaeristysten asennus uuden maa-aineksen alle ja uusi pihakiveys sekä kukkapenkki. Keittiö: kaapistojen ovien maalaus ja uudet vetimet. Uusi välitilalevy. Lattiaan laminaatti (parketti alla) sekä seinien ja katon maalaus. Senkin ja valohyllyn asennus. Yläkerran makuuhuone: vanhan tapetin poisto sekä seinien ja katon maalaus. n. 2008 (tarkka ajankohta ei tiedossa): Yläkerran WC ja suihku: Seinät laatoitettiin, vesieristys vaihdettiin ja peilikaappi + allaslaatikosto uusittiin. Ulkoseinissä on Weda- levy ja Weda järjestelmän nauhat ja vesieristysaineet. Lattia tehty 90-luvulla. Yläkerran wc:n suihku on tehty jälkikäteen ja vastuu suihkun kunnossapidosta ja mahdollisista korjaustoimenpiteistä on osakkaalla.
Auton säilytys Jokaisella huoneistolla on oma autokatospaikka.

Katto
Kate huopakate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
  • betoni
Keittiö
Keittiön pöydät
  • laminaatti
Keittiön muu varustelu
  • astianpesukone
  • kiinteät valaisimet
Liesi
  • keraaminen
  • erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
  • jääkaappi
Keittiön lattia
  • laminaatti
Keittiön seinät
  • maalattu
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus kylpyhuone on saneerattu vuonna 2018.
Kylpyhuoneen varustelu
  • suihku
Kylpyhuoneen lattia
  • laatta
Kylpyhuoneen seinät
  • kaakeli
Sauna
Kiuas
  • sähkökiuas
Saunan lattia
  • laatta
Saunan seinät
  • puu
Makuuhuone
3
Makuuhuoneen lattia
  • laminaatti
Makuuhuoneen seinät
  • maalattu
  • tapetti
Parveke
Parveke
  • ulostyönnetty
Parvekkeen suunta
  • etelä
Olohuone
Olohuoneen lattia
  • parketti
Olohuoneen seinät
  • maalattu
  • tapetti
Pesutilat
Pesutilojen lattia
  • laatta
Pesutilojen seinät
  • kaakeli
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus WC 1 yläkerta: seinät laatta/lasitiili, lattia muovimatto, varustus: wc-pytty, pyyhekuivain, suihku, allaskaappi, peilikaappi WC 2/KHH alakerta: seinät : laatta, lattiat : laatta pesuallas, allaskaappi, peili, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä
WC-tilojen varustelu
  • suihku
WC-tilojen lattia
  • muovi
WC-tilojen seinät
  • kaakeli

Koko 2 265 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Kangasalan kaupunki.

Nimi As Oy Urkuri
Isännöitsijän tiedot Hallituksen puheenjohtaja Marjo Vahtola, p. 0400 950 247
Huolto Kiinteistön hoidosta vastaa: asukkaat. Piha-alueet jaettu aluettain (lumityöt, ruohonleikkuu).
Tehdyt remontit 1977 Vesikatto muutettu pulpettikatoksi 1983 Autokatos 1986 Talo maalattu 1986 Lämminkäyttövesiputkisto uusittu 1986 Hanat ja suihkut uusittu 1990 Kylmävesiputkiston korjaustyö 1991 Patteriverkoston korjaus 1996 Pihavalot 3 kpl, betonielementtien saumojen tarkistus ja korjaus 1999 Vesikate uusittu, tehty räystäät. Puu-ulkovuori uusittiin ja parvekkeiden kaiteet uusittiin. Varastot uusittu perustuksia myöden. Salaojitus uusittu, pihan kaadot muutettiin. Talon sokkeliin kiinnitettiin perusmuurilevy. Lämmönjakohuoneeseen uusi vesikatto. Parvekelattiat hiottu ja maalattu. Räystäskourut ja syöksytorvet uusittu. Vesikaton alustila eristetty palotekniseksi osastoksi huoneistoittain. Sisäänkäyntien ja varastojen valot ja maakaapelit uusittiin. Talotikkaat ja pellitykset uusittiin/kunnostettiin. 2000-2001: Julkisivumaalaus 2003 Ulko-ovien uusinta 2008 Maalämpö 2013: Takapihojen väliaitojen uusiminen 2014: Ikkunoiden uusinta, huippuimureiden uusiminen, pattereiden termostaattien tarkastus ja uusiminen 2015: Postilaatikkotelineen ja postilaatikoiden uusiminen 2017: Yhteisten piha-alueiden uudelleen perustaminen ja mataloittaminen. Sadevesikaivojen lisäys ja parantaminen, eteläpäädyn seinän kosteuseristeen korjaus, kosteusmittaus ja maalaus. 2018 A-, C- ja D-asuntojen kylpyhuoneiden saneeraus (B-asunto 2012) syksyllä. Maalämpöpumpun kompressori uusittu. Vesikaton kuntotarkastus ja pääviemärilinjan kuvaus ja huuhtelu. 2020: Sammaleen poisto katolta, lisätty tuloilmakanavat+venttiilit 4 kpl/huoneisto, sadevesikaivojen ja purkuputkiston uusiminen A-pääty takapiha 2022: Julkisivumaalaus.
Tulevat remontit Hallituksen esitys kiinteistön kunnossapitosuunnitelmaksi seuraavaksi 5-vuodeksi. 2022 : Maalämpöpumpun huolto. Huollon yhteydessä käyttöveden lämpötila tarkistetaan. 1-5 v : autokatoksen/autopaikoituksen uusiminen. Sähkölatauspisteiden lisäys. 5-10v : käyttövesiputkisto, vesikatteen uusiminen ja tv-kaapeloinnin uusiminen.
Taloyhtiön autopaikat
  • Autokatospaikkoja: 4
Huoneistojen lukumäärä 4

Nimi Myllyniemi Silja
Sähköposti silja.myllyniemi@neliotliikkuu.fi
Puhelin 0452377944
Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti info@neliotliikkuu.fi
Takaisin kohdelistaan