Kerrostalo 3h+avok+kph+r.parv (yj.3h+kt)

Teollisuuskatu 30, Konepaja, Vallila, Kallio, Pasila, Helsinki

Hinta

328 000 €

Koko

55,50 m²

Vuosi

2018

Päämakuuhuone Päämakuuhuone
Makuuhuone/työhuoneMakuuhuone/työhuone

Huoletonta asumista Konepajalla

Ylimmän kerroksen valoisa kolmio, jonka hyvä pohjaratkaisu kannattaa kokea paikan päällä. Tässä asunnossa ei hukkaneliöitä ole.

Kauniissa avokeittiössä on tyylikkäästi integroidut Siemensin laadukkaat kodinkoneet. Puustellin vaaleat korkeakiilto keittiökaapistot, lasitettu välitila ja musta työtaso luovat yhdessä näyttävän kontrastin keittiöön. Esteettömässä kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös kodinhoidolle sekä mahdollisuus lisätä työtaso ja kaapistoja. Yhdistetty olohuone ja ruokailutila on kalustettavissa monella eri tavalla, sillä kaapeli-pistorasia löytyy kahdelta seinältä.

Näkymät asunnosta avautuvat sisäpihalle pohjoiseen päin, joten keskipäivän aurinko ei kuumenna asuntoa.

Konepajalla yhdistyvät moderni ja kulttuurihistoriallinen rakentaminen tyylikkäällä tavalla. Alue on samaan aikaan nuorekas, perheystävällinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikki kattavat palvelut sekä kulttuuri- ja viihdetarjonta ovat kävelyetäisyydellä. Viereisen Train Factoryn viihdetarjonta laajenee mm. elokuvateatterilla.

Lähistöllä on perheen pienimmille useita päiväkoteja sekä leikkipuistoja. Viereisessä Konepajan leikkipuistossa alueen lapset kohtaavat leikkien äärellä.

Läheisestä kauppakeskus Triplasta löydät kattavat monipuoliset palvelut ja lyhyen matkan päässä sijaitsee myös Linnanmäen huvipuisto. Liikenneyhteydet kätevästi Pasilasta junalla tai aivan vierestä raitiovaunulla ja bussilla. Autolla liikkuvilla on mahdollisuus vuokrata käyttöönsä myös autohallipaikka, jonne kulku on suoraan hissillä. Taloyhtiössä on hyvät säilytystilat lastenvaunuille, polkupyörille sekä kellarissa oma reilunkokoinen verkkovarasto. Viereisen talon sauna on käytössä saunavuoron omaaville.

Täällä asut useita vuosia ilman remonttihuolia!

Huoneistoon kohdistuu lunastamaton tonttiosuus. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus vuosittain tai vaihtoehtoisesti maksaa tontin vuokravastiketta kuukausittain. Myytävän huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on noin 55 000,00 euroa (arvioitu 05/2024).

Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyin. Olethan yhteydessä ja varataan sinulle sopiva esittelyaika.

Eetu Tapio | LKV, KiLAT
0400 715 492 | eetu.tapio@neliotliikkuu.fi

"Helppoa, rentoa ja asiantuntevaa palvelua”

Eetu Tapio
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT
0400 715 492
eetu.tapio@neliotliikkuu.fi
Ota yhteyttä

Kohdenumero 20118899
Sijainti Teollisuuskatu 30, 00520 Helsinki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+avok+kph+r.parv (yj.3h+kt)
Huoneita Kolmio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 55,50 m²
Kerros 5/5
Vapautuminen heti
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka C2013.
Rakennusvuosi 2018
Käyttöönottovuosi 2018

Velaton hinta 328 000 €
Myyntihinta 328 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 588,30 € / kk
Hoitovastike 327,45 € / kk
Tontin vuokravastike 260,85 € / kk

Saunamaksu 10 € / kk
Vesimaksu 18 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Vesimaksu tasataan huoneistokohtaisen vesimittarin lukeman perusteella. Huoneistoon kohdistuu lunastamaton tonttiosuus. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus vuosittain tai vaihtoehtoisesti maksaa tontin vuokravastiketta kuukausittain. Myytävän huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on noin 55 000,00 euroa (arvioitu 05/2024)

Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Parveke Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv

Katto
Kate Bitumikermi
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Integroidut Siemensin laadukkaat kodinkoneet (induktioliesi, monitoimi-kalusteuuni (pyrolyysipuhdistus), mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin) ulosvedettävä liesituuletin (SwegonCASA). Puustellin keittiökaapistot (valkoinen korkeakiilto). Työpöytätaso musta laminaatti (Basalt Slate), vaativaankin käyttöön soveltuva, joka kestää kuumuutta. Lattiapinnat; 3-sauvalautaparketti, (Kährs Tammi Sorrento Matt), valkomattalakattu. Seinäpinnat; maalattu.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneen varustus; lattialämmitys, suihkuseinä, peilikaappi pistorasialla ja integroidulla LED-valaisimella, allaskaappi (mattavalkoinen), pyykkikaappi (mattavalkoinen), pesukoneliitäntä, pyyhekuivain. Lattialaatta; TH Betoni anthracite 10x10. Seinälaatat; TH Betoni white 30x60. Tehosteseinä; TH Betoni anthracite; 30x60. Katto; tervaleppäpaneeli, kalliohöyläys (LED-valot). Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa ja mahdollista lisätä työtaso ja kaapistoja
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattiapinnat; 3-sauvalautaparketti, (Kährs Tammi Sorrento Matt), valkomattalakattu. Seinäpinnat; maalattu.
Parveke
Parveke
  • ranskalainen

Koko 1 204 m²
Omistus Valinnainen vuokratontti
Maanvuokraaja LähiTapiola Tontit I Ky
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Helsingin kaupunki
Vuokra-aika päättyy 21.06.2066

Nimi Asunto Oy Helsingin Valter
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Isännöitsijän tiedot SKH-isännöinti Oy Beckerintie 8, 00410 Helsinki Markku Kulomäki asiakaspalvelu@skh.fi p. 09 530 8860
Huolto Kiinteistöpalvelut JOP Oy
Tehdyt remontit 2021; sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen autohalliin, 2019; vuositarkastus, 2010; ulkoalueiden kasvuun lähtötarkastus.
Tulevat remontit 2024; ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, kylmäkoneiden huollot, 2027; jäte- ja sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, sekä salaojalinjaston kuvaus, 2027; lämmönjakolaitteiston tarkastus, 2028; energiatodistuksen uusiminen (vanhenee 4/2028), 2033; hissin kuntoarvio.
Taloyhtiön autopaikat
  • Autohallipaikkoja: 18
Huoneistojen lukumäärä 40
Taloyhtiössä muuta sauna, kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, lastenvaunuvarasto, Kaapeli TV, tietoliikennejärjestelmä: DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M, Ilmanvaihtojärjestelmä; koneellinen.

Esittelyaika 25.07. 18:00 - 18:30
Esittelijä Tapio Eetu
p. 0400715492
Sähköposti eetu.tapio@neliotliikkuu.fi
yleisesittely

Nimi Tapio Eetu
Sähköposti eetu.tapio@neliotliikkuu.fi
Puhelin 0400715492
Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti info@neliotliikkuu.fi
Takaisin kohdelistaan