Rivitalo 3h, avok, kph, s, erillinen wc, piha/terassi, ulk.var. (yj:n mukaan 3h+kt+s)

Mariabergintie 1, Nupuri, Espoo

Hinta

249 000 €

Koko

72 m²

Vuosi

2020

Avara ja valoisa päätyhuoneisto Nupurijärven tuntumassa - hoitovastike alle 260€/kk.

Tervetuloa nauttimaan huolettomasta ja viihtyisästä asumisesta modernissa rivitaloympäristössä luonnon kupeessa. Tämä 2020 valmistunut rivitalohuoneisto on uutta vastaavassa kunnossa ja sopii mainiosti niin lapsiperheelle, kuin luontoa rakastavalle pariskunnalle. Etu- ja takapiha: etupihalta löytyy pihasuunnittelijan suunnittelema ja puusepän rakentama iso terassi suojaisilla istutuksilla ja takapihalta löytyy nurmikkoalue terassilla.

Päätyhuoneiston ansiosta asunnon ikkunat ovat kolmeen eri ilmansuuntaan, mikä tekee kodista entistä valoisamman. Olohuone yhdistyy sulavasti vaaleaan ja ajattomaan avokeittiöön, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Alakerrassa hyvän kokoinen kylyphuone omalla saunalla ja yläkerrassa erillinen wc, mikä helpottaa arkea. 1. kerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, joissa runsaasti säilytystilaa sekä erillinen vaatehuone. Tämän lisäksi asuntoon kuuluu myös oma ulkovarasto. Tämän lisäksi jokaiselle huoneistolle kuuluu oma erillinen kellarikomero sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

Asuntoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilennykseen, joka tekee asumisesta mukavaa myös kesähelteillä. Muutaman askeleen päässä kotiovelta löytyy kaksi autopaikkaa, sisältäen 11kW sähköautonlatauspaikan. Maalämpö lämmitysjärjestelmänä varmistaa kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen asumisen.

Koti sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä luontoa, mutta tästäkin huolimatta kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa sekä muut palvelut, sillä aivan vierestä löytyvät myös julkisen liikenteen pysäkit. Nopea yhteys Turun moottoritielle, Kehä 3:lle ja 2:lle sekä noin 15 minuutin bussiyhteys Espoon keskukseen. Nuuksion reitit ja upeat ulkoilumaastot löytyvät välittömästä läheisyydestä. Lähin päiväkoti löytyy vain kivenheiton päästä ja lähimpään kouluun on vain muutaman kilometrin matka.

Hoitovastike vain 3,6€/m2 sisältäen lämmitys. Asunto sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, joka on mahdollista lunastaa vuosittain, seuraavan kerran marraskuussa 2024 (lunastushinta vain n. 31 565,72€, mikä on yli 10.000 euroa edullisempi kuin muissa alueen kohteissa).

Esittelyt vain sopimuksen mukaan:

ANDREI KOIVUMÄKI
andrei@neliotliikkuu.fi
041 319 0406

Yli 800 myytyä kotia.

Andrei Koivumäki
Perustaja, asunnon myynti
041 319 0406
andrei@neliotliikkuu.fi
Ota yhteyttä

Kohdenumero 21467650
Sijainti Mariabergintie 1, 02820 Espoo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h, avok, kph, s, erillinen wc, piha/terassi, ulk.var. (yj:n mukaan 3h+kt+s)
Huoneita Kolmio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Rivitalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 72 m²
Kerros 1-2/2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020

Velaton hinta 249 000 €
Myyntihinta 249 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 403,20 € / kk
Hoitovastike 259,20 € / kk
Tontin vuokravastike 144 € / kk
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Autopaikkamaksu 15 € / kk

Vesimaksu 20 € / kk henkilöluvun mukaan
Muut maksut Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Sähköauton latausmaksu 30 €/kk. Hallituksella on valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoito-, tontti- ja/tai rahoitusvastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa.

Pihan kuvaus Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu huoneiston yhteydessä sijaitseva terassi ja yhtiöjärjestyksen liitekuvassa esitetty huoneistokohtainen piha-alue.
Lämmitysmuodot
  • maalämpö
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2022 Jäähdyttävän ilmalämpöpumpun asennus.
Luovutusrajoitukset Lunastus koskee autopaikkoja, kts. yhtiöjärjestys 16 §.
Auton säilytys Jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu autopaikka yhteispaikoitusalueelta tai huoneiston yhteydessä. Huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevat autopaikat on varustettu huoneiston sähkönmittaukseen liitetyllä lämmityspistorasialla. Yhteispaikoitusalueen autopaikat ovat varustettu taloyhtiön sähkönmittaukseen liitetyllä lämmityspistorasialla. Autokatokset ja kaksi piha-autopaikkaa ovat omilla osakkeilla. Piha-alueella autopaikat AP13 ja AP52. AP13 on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaesteisten käyttöön, jolla on invapaikkaan oikeuttava pysäköintilupa. AP52 on tarkoitettu vieraspaikaksi.

Katto
Kate Tiilikate
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • puu
Keittiö
Keittiön varustelu Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesi, liesikupu/tuuletin, kiertoilmauuni, kaapistot, saareke, kiinteät valaisimet, kaapistot, lattiat laminaattia
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Suihku, suihkuseinä, allas, allaskaappi, peilikaappi, wc, bideesuihku, pyykinpesukoneliitäntä, lattialämitys, sauna, lattiat ja seinät laattaa
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Lattiat laminaattia, seinät maalattu, lattialämitys
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc, bideesuihku, allas, allaskaappi, peilikaappi, kaapisto, lattialämmitys, lattiat ja seinä laattaa

Koko 8 025 m²
Omistus Valinnainen vuokratontti
Maanvuokraaja Ålandsbanken Asuntorahasto Erikoissijoitusrahasto
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki, p. 09 816 21, kartat.espoo.fi
Vuokra 30 358,67 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy 16.03.2047

Nimi Asunto Oy Espoon Puolukka
Isännöitsijän tiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Aleksi Korkiakoski. aleksi.korkiakoski@kiinteistotahkola.fi, p. +358 207 480077. Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa,
Huolto Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
Tehdyt remontit 2021 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, 2022 Lämpökamerakuvaus.
Tulevat remontit 2027 Salaojien kuvaus ja huuhtelu, 2029 Ilmastointikanavien nuohous ja säätö.
Taloyhtiön autopaikat
  • Autokatospaikkoja: 12
  • Piha-autopaikkoja: 24
Huoneistojen lukumäärä 36
Taloyhtiössä muuta Väestönsuoja, ulkovarastot, kellarikomerot sekä ulkoiluvälinevarasto, piharakennus, tekniset tilat ja jätekeräyspisteet. Ilmanvaihtotapa: Koneellinen LTO. Kaapeli-tv. Taloyhtiölaajakaista 25M.

Nimi Koivumäki Andrei
Sähköposti andrei@neliotliikkuu.fi
Puhelin 0413190406
Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti info@neliotliikkuu.fi
Takaisin kohdelistaan