fbpx

Daniel Levi

Perustajaosakas

Daniel Levi on ollut mukana rakentamassa Neliöt Liikkuun menestystarinaa jo yrityksen ensimmäisestä päivästä lähtien. Monipuolinen kokemus start-upien perustamisesta ja kasvattamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista ovat olleet osaltaan mahdollistamassa Neliöt Liikkuu LKV:n huipputulokset.

Menestyksekkään uran innovatiivisena yrittäjänä markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa luonut Daniel on aiemmin tehnyt töitä esimerkiksi Arnoldsin, Best Western Hotelsin, Helsingin Jokereiden, Nissan Nordicin ja Roberts Coffeen kanssa. Vuosina 2014–2016 hän johti sosiaalisen median markkinointitoimisto SomeWorksia, jonka ohessa Daniel tiimeineen julkaisi sosiaalisen median markkinoinnin “varhaisina päivinä” Suomen ensimmäisen somevaikuttajien verkoston. Myöhemmin urallaan Daniel on ollut perustamassa ja johtamassa TV-urheilun teknologiayhtiö TVmatseja, joka vuonna 2019 siirtyi yritysoston jälkeen ruotsalaiselle pörssiyhtiölle Raketechille.

Nykyisin Daniel auttaa liiketoiminnan kehittämisessä ja yleisessä strategiatyössä Neliöt Liikkuulla. Erityisesti teknologiavetoisten yritysten kanssa työskentely on avannut Danielille uusia näkökulmia myös perinteisimmillä aloilla toimivien yritysten kehittämiseen. Uteliaisuus pitää Danielin aina valmiina oppimaan uutta, ja vastatakseen paremmin hallitus- ja strategiatyöskentelyn tarpeita myös Neliöt Liikkuulla suoritti hän vuonna 2021 Hyväksytty hallituksen jäsen -tutkinnon.

Tulevaisuudessa tämä yhtiön virallinen “Excel-mies” haluaa auttaa koko NL-perhettä kehittämään Suomen laadukkainta kiinteistönvälitysliikettä – sellaista jonne asiakas palaa aina uudelleen.

Ota yhteyttä

Varaa maksuton arviokäynti minulta

Tavoitat minut numerosta 040 580 3934 tai alla olevalla lomakkeella.