Eero Suojanen | Neliöt Liikkuu LKV – Asennetta ja ammattitaitoa

Eero Suojanen

Asunnon myynti, vuokravälittäjä

Eero on tunnettu kovasta työmoraalistaan ja kovista tuloksista. Hän on ollut yksi pääkaupunkiseudun aktiivisimpia vuokravälittäjiä ja on kiinteistönvälitysalan nouseva tähti. Eero on välittänyt vuosittain yli 300 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla. Erityisesti asuntosijoittaminen on hänen osaamisaluettaan. Eerolla on runsaasti kokemusta asuntosijoittamisesta mm. tuottojen laskelmoinnin, taloyhtiöiden remonttiarvioiden ja asuntojen välittämisen osalta. Tiivis yhteistyö asuntosijoittajien kanssa on opettanut ja vahvistanut osaamista eri asuinalueiden kehityksestä ja neliöhinnoista. Eero asuu Helsingin Munkkiniemen alueella, jonka hintakehityksen ja taloyhtiöt hän tuntee loistavasti.

Eero on vahvasti myyntiorientoitunut ja järjestelmällinen tekijä ja haluaa luoda asiakkaalle arvoa palvelullaan. Akateeminen myyntiosaaminen yhdistettynä yli 10 vuoden kokemukseen myynnin parissa työskentelystä luo vankan pohjan uusille asiakassuhteille ja kaupoille. 

Eero ottaa kiinteistönvälityksen haltuun tuoreella kulmalla. Hän on helposti asiakkaiden tavoitettavissa, sillä asiakkaan kodin vaihtamiseen liittyvistä asioista on tärkeää tehdä mahdollisimman helppoa. Eero haluaa ravistella kiinteistönvälitysalan pölyttyneitä käytäntöjä ja Neliöt Liikkuu perheessä hän saa tähän parhaan mahdollisen tuen.

Eerolle jatkuva oppiminen ja uudistuminen on elinehto, joka näkyy hänen tekemisissään jokaisena päivänä. Töiden ohella hän kuluttaa runsaasti kirjoja ja podcasteja oppiakseen jatkuvasti lisää. Päämäärätietoisena tekijänä hänet löytääkin usein kuntosalilta tai juoksulenkiltä luurit korvissa.

041 515 0862

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.