fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Asunnon myynti Espoo – Anna arvostetun kiinteistönvälittäjän hoitaa myynti puolestasi

Neliöt Liikkuu LKV:n kiinteistönvälittäjät tuntevat Espoon asuntomarkkinat. Olemme myyneet alueelta lukuisia koteja ja asettaneet toteutuneet myyntiajat uusille ennätystasoille. Asunnon  myynnin tullessa ajankohtaiseksi Espoossa, voitte olla luottamuksella yhteydessä, niin laitetaan kotisi neliöt liikkumaan. 

Kaikki kodit ansaitsevat arvoisensa kohtelun, kun on aika muutoksille. Elämässä tilanteet tulevat usein kyselemättä, jolloin asiantuntija on apunasi. Meille jokainen asunto on arvoasunto, sillä kiinteistönvälittäjämme kohtaavat jokaisen kodin uniikkina kohteena – oli kyse sitten Espoon rauhallisesta Suvisaaristosta tai halutuimmasta kaupunginosasta Tapiolasta. Tapiola oli vuoden 2019 tilastoissa jokaisena kuukautena selkeästi kaikkia muita kaupunginosia suositumpi. (Lähde: Etuovi.com)

Neliöt Liikkuu -perhe koostaa tiimin, jossa jokainen pelaa omalla vahvuusalueellaan. Toimimme yhdessä ja jokaisen kiinteistönvälittäjän uniikki osaaminen kuuluu tiukasti voittavaan toimintamalliimme. Toimintatapoihimme kuuluu toimia ennemmin tänään kuin huomenna. 

Monipuolinen Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki Helsingin jälkeen

Aivan Helsingin naapurissa sijaitseva merellinen Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoon erityispiirre on viiteen eri keskukseen tukeutuva kaupunkirakenne, jossa yhdistyvät urbaani, pientalovaltainen ja maaseutumainen asuminen. Espoon naapuriin Helsinkiin on nopea kulkea metrolla, esimerkiksi Tapiolasta Lauttasaareen ajaa vain 9 minuuttia. Toisaalta luonnon läheisyyteenkään ei ole pitkä matka ja moni espoolainen asuukin aivan Nuuksion kainalossa.

Espoo on monipuolinen kaupunki asua, sillä aivan lähettyvillä sijaitsee laajat luontoalueet: merenrantoja, saaristo, suojelualueiden erämaat ja erilaiset vesistöt. Espoon kulttuurimaisemat ovat kuin kokonainen Suomi pienoiskoossa: kulttuuria, rakennettuja ympäristöjä ja luontoalueita. Kiinteistönvälittäjillämme ei ole suosikkeja Espoosta, sillä jokainen asuinalue hurmaa omalla persoonallaan. Kun tunnemme hyvin asuinalueet, myytävät kohteet ja potentiaalisen ostajakunnan pääsemme kaupoille nopeasti.

Näin kiinteistönvälittäjä myy kotisi Espoossa

 1. Teille sopivan kiinteistönvälittäjän valinta

  Oikeaa kiinteistönvälittäjää valitessa on tärkeää, että löydät sopivan henkilön, joka ymmärtää tarpeet ja on alueen asiantuntija. Ennen välityssopimuksen allekirjoittamista kannattaa tutustua eri välittäjiin ja valita itselleen sopiva. Tutustu Neliöt Liikkuu LKV:n kiinteistönvälittäjiin, heidän uraansa ja asiakkaiden jättämiin arvosteluihin.

 2. Kutsu välittäjä ilmaiselle arviokäynnille

  Kiinteistönvälittäjä tulee kotiisi ilmaiselle arviokäynnille, jonka jälkeen saat hinta-arvion myytävästä asunnosta. Ammattilainen osaa antaa hinta-arvion, joka toteutuu. Samalla pääset tutustumaan välittäjään paremmin ja välittäjällä on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestään.

 3. Toimeksiantosopimus kirjoitetaan asunnon myynti käynnistyy

  Kun teille sopiva kiinteistönvälittäjä löytyy, laitetaan nimet toimeksiantosopimukseen asunnon myynnistä. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen kiinteistönvälittäjä alkaa töihin!

 4. Kiinteistönvälittäjä tekee tarkan selonteon myytävästä kohteesta

  Kiinteistönvälittäjän tärkeimpiin työtehtäviin lukeutuu myytävän kohteen selonteko, jossa käydään kokonaisuus tarkasti läpi. Välittäjä kokoaa kaikki dokumentit asunnon myyntiä varten. Hyvin tehty taustatyö palkitsee usein nopeana myyntiaikana, sillä välittäjän ei tarvitse kohteen julkaisun jälkeen käyttää aikaa selvitystyöhön.

 5. Myytävä kohde kuvataan ja koostetaan myynti-ilmoitus

  Luotamme vain parhaisiin; kaikkien myyntikohteiden valokuvat ja videot kuvaavat pääkaupunkiseudun nimekkäimmät tekijät. Myynti-ilmoitus on usein ensimmäinen konkreettinen asia, jonka uusi asunnon ostaja kohteesta näkee. Kokoamme myynti-ilmoitukseen kattavasti kaikki tiedot ostopäätöksen tueksi.

 6. Myynti-ilmoitus julkaistaan monikanavaisesti

  Kiinteistönvälittäjä kokoaa yhteen myytävän kohteen tiedot, kuvat sekä videon ja julkaisee kohteen myyntiin. Kaikki myynnissä olevat asunnot löytyvät Myytävät asunnot -sivuiltamme sekä kaikista Suomen suurimmista asuntopalveluista.

 7. Myytävän kohteen markkinointi

  Espoon ollessa suuri kaupunki, sisältää se erilaisia kaupunkiprofiileja vilkkaista keskuksista rauhallisiin luonnon läheisiin asuinalueisiin asti. Suurin osa asunnon ostajista etsii uutta kotia vain muutamien kilometrien säteellä vanhasta kodistaan. Vahvuutemme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille.

 8. Myytävästä asunnosta jätetään tarjous

  Kiinteistönvälittäjän löytäessä kodillenne ostajan, päästään jättämään tarjous. Ostaja jättää kohteesta kirjallisen ostotarjouksen. Usein kohteet ovat niin kiinnostavia, että ostajaehdokkaita on useampia ja saadaan aikaan tarjouskilpailu. Tarjousvaiheessa kiinteistönvälittäjiemme rautaiset neuvottelutaidot ovat valttia ja valitsemme aina asiakkaalle parhaan tarjouksen hyväksyttäväksi.

 9. Kaupanteon aika!

  Hyväksytyn ostotarjouksen jälkeen järjestetään kaupantekotilaisuus. Kaupat voidaan hoitaa perinteisesti pankissa paikan päällä tai joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta digiasuntokaupan keinoin. Kiinteistönvälittäjä hoitaa kaikki kaupantkeoon liittyvät asiat ja dokumentit valmiiksi.

 10. Viimeiset tehtävät kaupanteon jälkeen

  Kaupantekotilaisuudessa ostaja ja myyjä sopivat milloin hallintaoikeus siirtyy uusille ja omistajille ja päästään muuttamaan. Lisäksi kaupantekotilaisuudessa kiinteistönvälittäjän välityspalkkio vähennetään kauppahinnasta ja maksetaan välitysliikkeelle. Kaupanteon jälkeen kiinteistönvälittäjä huolehtii vielä ilmoitusten tekemisestä isännöitsijälle ja toimittaa varainsiirtoveroilmoituksen veroviranomaiselle.

Onko asunnon myynti Espoossa ajankohtaista?

Kodin myynti ja uuden osto on usein elämän suurimpia päätöksiä – onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin. Koko Neliöt Liikkuu -perheemme on käytettävissämme, ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme ja kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille kotiisi. 

 

Sivun kansikuva: Patrik Fagerström, lähde: Espoon kaupunki
Lähde Espoon kaupunginosien kiinnostavuuteen: Etuovi.com

Tutustu kiinteistönvälittäjiimme lisää

ja ota yhteyttä sinulle parhaiten sopivaan!

Kiinteistönvälittäjät

Onnistuuko asunnon myynti yhdessä päivässä?

Lue artikkeli

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.