fbpx

Kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingissä

Kiinteistönvälittäjät Neliöt Liikkuu LKV:lla tuntevat Helsingin alueen asuntomarkkinat kuin omat taskunsa. Jos etsit kiinteistönvälittäjää Helsingissä, tutustu välittäjiimme ja ota yhteyttä, niin laitetaan kotisi neliöt liikkumaan.

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa myyjän. Kun oman kodin myynti tulee ajankohtaiseksi, ei ole samantekevää, miten asuntosi myydään. Meille jokainen asunto on arvoasunto, sillä kiinteistönvälittäjämme arvostavat jokaista myyntiin tulevaa kohdetta – oli kyse sitten pienestä ja kodikkaasta yksiöstä Helsingin Töölössä tai urbaanista kattohuoneistosta Punavuoressa.

Neliöt Liikkuu LKV:n asiantuntijoilla on monipuolista osaamista ja vuosikymmenten kokemusta, ja koko Neliöt Liikkuu -perhe on käytettävissäsi, kun asioit kanssamme. Välittäjillämme on räväkkä ja ripeä ote asunnon myymiseen ja käytämme arvokkaan aikamme jaarittelun sijaan mieluummin asioiden tekemiseen ja maaliin saattamiseen. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Helsingin asuinalueet ja niiden erityispiirteet erittäin hyvin ja pystyvät siksi kohdentamaan jokaisen asunnon markkinoinnin juuri oikealle kohderyhmälle. Tästä syystä asunnot myydään kauttamme nopeasti ja oikeaan hintaan.

Neliöt Liikkuu LKV:n kiinteistönvälittäjät tuntevat Helsingin monipuoliset asuinalueet

Välittäjillämme ei ole yhtä lempilasta, sillä jokainen Helsingin asuinalue hurmaa omalla persoonallaan. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat hyvin Helsingin eri kasvot ja luonteenpiirteet ja näitä erityispiirteitä hyödynnämme myös asunnon myynnissä. Kun tunnemme hyvin myytävät kohteemme, ja lisäksi potentiaalisen ostajakunnan, asuntokaupat saadaan yleensä vietyä maaliin nopeasti, ja myös kauppahinta on kohdallaan.

10 askelta oman kodin myyntiin – näin kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingissä

 1. Kiinteistönvälittäjiin tutustuminen

  Kiinteistönvälittäjiä on Helsingin alueella lukuisia – ja tyylejä myydä asuntoja vähintään yhtä monta. Ennen välityssopimuksen allekirjoittamista kannattaa tutustua eri välittäjiin ja välitystoimistoihin ja valita joukosta se itselleen sopivin. Tutustu Neliöt Liikkuu LKV:n kiinteistönvälittäjiin, heidän uraansa ja toimintatapoihinsa lisää.

 2. Kutsu välittäjä arviokäynnille

  Kiinteistönvälittäjä tulee kotiisi maksuttomalle arviokäynnille. Ammattitaitoinen välittäjä osaa antaa oikean hinta-arvion asunnosta jo arviointikäynnillä. Samalla pääset tutustumaan välittäjään ja hänellä on mahdollisuus vakuuttaa sinut, miksi hän olisi juuri se oikea henkilö myymään kotisi.

 3. Toimeksiantosopimus allekirjoitetaan ja myyntityö voi alkaa

  Kun se oikea kiinteistönvälittäjä löytyy, allekirjoitetaan toimeksiantosopimus asuntosi myynnistä. Kun sopimus on allekirjoitettu, kiinteistönvälittäjä käärii hihat ja alkaa hommiin!

 4. Kiinteistönvälittäjä selvittää kaikki faktat myytävästä kohteesta

  Välittäjän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu laatia tarkka selonotto myytävästä kohteesta. Tässä vaiheessa kiinteistönvälittäjä kokoaa kaikki dokumentit, joita asunnon myyntiä varten tarvitaan. Kun kaikki asunnon tiedot ovat ostajan saatavilla, peli on reilua ja homma rokkaa.

 5. Kotisi kuvataan ja asunnosta laaditaan myynti-ilmoitus

  Laatu on meille työssämme sydämen asia ja siitä emme tingi missään vaiheessa. Myynti-ilmoitus on usein ensimmäinen asia, jonka ostaja asunnosta näkee. Jotta kotisi pääsee oikeuksiinsa, meillä on käytössämme pääkaupunkiseudun parhaimmat valokuvaajat ja videokuvaajat tuottamassa myytävien kohteidemme markkinointimateriaalin.

 6. Myynti-ilmoitus julkaistaan verkossa

  Kun olemme saaneet markkinointimateriaalin kuvattua, välittäjä koostaa kohteesta myynti-ilmoituksen julkaistavaksi verkkoon. Kaikki myynnissä olevat kohteemme löytyvät Asunnon myynti -sivultamme ja tämän lisäksi tietysti kaikista Suomen asuntopalveluista.

 7. Markkinointi kohdennetaan potentiaalisille ostajille

  Jokainen Helsingin asuinalue on uniikki, ja niin on myös potentiaalinen ostajakunta. Vahvuutemme on datapohjainen markkinointi kohdennetuille segmenteille. Kohdennamme markkinoinnin potentiaalisille ostajille ja näymme juuri siellä, missä ostajatkin tänä päivänä ovat. Joka kuukausi markkinointimme tavoittaa neljänneksen pääkaupunkiseudun asukkaista.

 8. Kodistasi jätetään tarjous

  Kun välittäjämme löytää kodillesi ostajan, ostaja jättää asunnostasi kirjallisen ostotarjouksen. Joskus ostajaehdokkaita on useita ja syntyy tarjouskilpailu. Tarjousvaiheessa välittäjiemme neuvottelutaidot pääsevät loistamaan – mikä merkitsee sinulle asunnon myyjänä parempaa hintaa kodistasi.

 9. Asuntokaupat lyödään lukkoon

  Kun olet hyväksynyt ostotarjouksen asunnostasi, järjestetään kaupantekotilaisuus, jossa asuntosi omistusoikeus siirtyy ostajalle. Kaupantekotilaisuus voidaan järjestää joko pankissa tai hoitaa täysin sähköisesti digitaalisena asuntokauppana. Kiinteistönvälittäjä hoitaa kaikki kaupantekotilaisuuteen liittyvät asiat ja paperit valmiiksi.

 10. Kaupanteon jälkeen

  Kaupantekotilaisuudessa välityspalkkio vähennetään kauppahinnasta ja maksetaan välitysliikkeelle. Kaupanteon jälkeen kiinteistönvälittäjä huolehtii vielä ilmoitusten tekemisestä isännöitsijälle ja toimittaa varainsiirtoveroilmoituksen veroviranomaiselle.

Onko kotisi myynti ajankohtaista?

Elämäsi suurimpia kauppoja ei tarvitse tehdä yksin. Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme ja kutsu meidät maksuttomalle arviointikäynnille.

Tutustu kiinteistönvälittäjiimme lisää

ja ota yhteyttä sinulle parhaiten sopivaan!

Tuhannen asukkaan asuinalue Eira viehättää vehreydellään

Olemme myyneet Eirasta lukuisia koteja, sillä kiinteistönvälittäjämme tuntevat alueen loistavasti.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.