fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingin Punavuoresta ennätysajassa

Punavuori on Helsingin tiheimmin asuttu kaupunginosa ja se sijaitsee kivenheiton päässä Helsingin ytimestä. 9000 punavuorelaista, Design districtin kivijalkaliikkeet, alueen suositut ravintolat ja kuppilat, sekä alueen yhteisöllinen henki muodostavat ainutlaatuisen asuinalueen, joka on suosittu varsinkin nuorten ja lapsiperheiden keskuudessa.

Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Punavuoren loistavasti ja kotisi myydään parhaalla hinnalla ja ammattitaidolla Neliöt Liikkuu LKV:n toimesta.

Huonomaineisesta Rööperistä yhdeksi Helsingin halutuimmaksi asuinalueeksi

Punavuori on saanut nimensä alueella sijaitsevista punertavista kallioista, joita kutsuttiin jo 1600-luvulla nimellä Rödberget eli Punavuoret. 1700- ja 1800-luvuilla Punavuoressa oli paljon puutaloja, joissa asui enimmäkseen työväestöä, kuten kalastajia, merimiehiä ja vähävaraisia opiskelijoita. Pahiksen maineen Punavuori – tai stadin slangilla Rööperi – sai 1870-luvulla, kun Katajanokka tyhjennettiin hökkeleistä. Hökkeleistä häädettyjen asukkaiden joukossa oli paljon rikollisia ja salakuljettajia, jotka siirtyivät asumaan Punavuoreen. Vaikka jo 1800-luvun loppupuolella Punavuori oli muuttunut keskiluokan asuinalueeksi, rikollisuus oli juurtunut Rööperiin ja Punavuoren huono maine säilyi aina 1970-luvulle saakka.

Tänä päivänä Rööperin legendat ovat muisto vain. Punavuori on tyylikäs, yhteisöllinen ja arkkitehtuuriltaan monipuolinen kaupunginosa, joka houkuttelee erityisesti nuoria asukkaita ja lapsiperheitä. Punavuoressa ovat naapureina sulassa sovussa niin toimisto- ja asuinkäyttöön muutetut vanhat tehdasrakennukset, jugendlinnat, uusrenessansikauden talot, kuin funkisrakennukset ja puutalokorttelit. 

Punavuoren alue on täynnä erilaisia kivijalkamyymälöitä, ravintoloita, baareja ja kahviloita, sekä kattavasti muita palveluja, mikä tekee alueesta erityisen elävän. Punavuoressa sijaitsee myös suuri osa Design Districtin kivijalkamyymälöistä, joista löytyy uniikkia muotia ja designia, ensiluokkaisella palvelulla. Punavuori sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan kainalossa ja liikenneyhteydet ovat mainiot. Suosittuja nähtävyyksiä Punavuoressa ovat muun muassa Mikael Agricolan kirkko, Sinebrychoffin puisto ja taidemuseo, sekä Telakkarannan alue.

Neliöt liikkuu suosittelee

 1. Ravintola Yes Yes Yes

  Kyllä, kyllä, kyllä – tämä vegeravintola on Punavuoren upea väripilkku! Pistäydy ravintolassa maistuville drinkeille tai nauti makujen ilotulituksesta erilaisten ruoka-annosten äärellä. Paikan erikoisuutena on oma tandooriuuni.

 2. Relove Freda

  Relovessa second hand -aarteet vaihtavat kotia. Second hand -myymälän yhteydessä on lisäksi kahvila, jossa on ihania, sesongeittain vaihtuvia herkkuja. Toinen Reloven myymälä sijaitsee Töölössä.

 3. Café Bar No 9

  Ysibaarissa voi nauttia herkullisesta ruuasta ja kuukausittain vaihtuvasta kotimaisesta taiteesta ilman pönötystä. Peukku etenkin legendaariselle Pollo Limonello -pasta-annokselle ja wokeille. Vaikka aamiaisaika olisi jo ohitse, baarista saa tilattua aamiaislautasen mihin aikaan tahansa.

 4. Sushibar + wine

  Kun yhdistää laadukkaat raaka-aineet, käsityönä ja tilauksesta valmistetun sushin, viihtyisän, skandinaavisen sisustuksen ja orgaaniset viinit, ei voi mennä metsään. Ensi keväänä Sushibar + wine avaa kaksi ravintolaa myös Osloon. Neliöt Liikkuu onnittelee!

 5. Kaffa Roastery

  Kaffan visiona on maailma, jossa jokaista kahvikupillista ja jokaista ihmistä kahvikupin takana arvostetaan. Ja se maistuu! Kaffa Roasteryn kahvila ja paahtimo sijaitsevat Punavuoressa ja kahvi paahdetaan käsin Helsingissä.

Myy asuntosi Helsingin Punavuoressa

Asunnon myynti onnistuu vaivattomasti ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa. Kun ammattilainen huolehtii kotisi myynnistä, voit itse keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Punavuoren alueen kuin omat taskunsa, sillä he ovat laittaneet neliöt liikkumaan alueella lukuisia kertoja. Välittäjämme hinnoittelevat kohteet aina ammattitaidolla, kokemukseen ja tietoon pohjautuen. Kun hinnoittelu osuu nappiin, asunnon myynti sujuu nopeasti ja saat kodistasi juuri oikean hinnan.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.