fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Kiinteistönvälittäjä myy kotisi Helsingin Töölöstä

Idyllinen Töölö jakautuu Hesperian puiston kohdalta kahtia: Etu- ja Taka-Töölöön. Töölö on alueena sympaattinen ja hienostunut vanhoine taloineen ja umpinaisine sisäpihoineen.

Töölön alueella asuu noin 30 000 Helsinkiläistä ja se on edelleen yksi kaupungin suosituimmista asuinalueista. Olemme myyneet Etu- ja Taka-Töölöstä lukuisia koteja, sillä kiinteistönvälittäjämme tuntevat alueen loistavasti. Parhaimmillaan myytävät asunnot Töölössä liikkuvat muutamassa tunnissa tarjouksen jättämisestä hyväksyttyyn ostotarjoukseen.

Lähes satavuotias asuinalue Helsingin kantakaupungissa

Etu-Töölön rakennusvaiheet sijoittuvat 1920-luvulle, jolloin kaupunginosasta muodostui suosittu vakavaraisen keskiluokan keskuudessa. Alueella on tavoiteltu tiukkoja vaatimuksia talojen korkeuksista ja kattojen muodoissa. Yhteinen tavoite oli rakentaa yhdenmukaista kaupunkikuvaa. Asuintalojen lisäksi Etu-Töölön alueelta löytyy paljon julkisia rakennuksia kuten Eduskuntatalo, Finlandia-talo ja Temppeliaukion kirkko. Etu-Töölö rakennettiin nousukaudella, ja sinne syntyi ajan mittapuun mukaan varsin suuria, 4–6 huoneen asuntoja.

Hesperian puiston pohjoispuolelta avautuva Taka-Töölö on puolestaan kantakaupungin vehreä kaupunginosa. 1930-luvulla rakennetussa Taka-Töölössä asunnot ovat huomattavasti pienempiä kuin Etu-Töölössä. Taka-Töölössä asuessasi pääset helposti kiinni kaupungin herkullisimpiin maastoihin: kivenheiton päässä on niin Töölönlahti ulkoilureitteineen, Sibeliuksen puisto kuin koiranomistajan unelma Rajasaaren koirapuisto. Puistoalueiden lisäksi tunnettuja maamerkkejä ovat Uimastadion sekä vasta remontoitu Olympiastadion, Eläintarhan urheilukenttä ja Soutustadion.

Töölön alueella ei ole aivan yhtä tiivis ravintola- ja kahvilakulttuuri kuin vaikkapa Ullanlinnassa tai Punavuoressa. Sibeliuspuiston reunalta, aivan meren rannasta löytyy niin paikallisten kuin Sibelius-monumentille matkustavien turistien suosiossa oleva legendaarinen Café Regatta. Taka-Töölöä on kuultu jopa kutsuttavan Pikku-Tokioksi sen monipuolisen aasialaisen ruokatarjontansa perusteella. Esimerkiksi Tokyo 55 on ollut yksi Helsingin ensimmäisistä ja edelleen suosituimmistä sushiravintoloista. Tokyo 55 sijaitsee Töölöntorin laidalla.

Neliöt liikkuu suosittelee

 1. Café Tin Tin Tango

  Tin Tin Tango saa kiinteistönvälittäjiltämme kiitosta leppoisasta tunnelmastaan ja herkullisista aamupaloistaan. Kahvilaan on helppo tulla työskentelemään ja vaikkapa lounaan lomassa pestä pyykit, sillä kahvilasta löytyy itsepalvelupesula!

 2. Ravintola Elite

  Elite on perustettu vuonna 1932, vastavalmistuneelle Töölön asuinalueelle. Elite on mielletty läpi historian taiteilijoiden kantapaikaksi. Eliteen astellessa tuntee historian kosketuksen, sillä ravintolan seiniltä löytyy taideteoksia vuosien varrelta.

 3. Mamma Rosa

  Ravintola Mamma Rosa Töölöntorin laidalla on vakiinnuttanut paikkansa Töölöläisten sydämissä. Keittiössä suositaan sesonkien mukaan vaihtuvia menuja sekä kansainvälisen keittiön eri makuja mm. herkullisten pastojen ja pizzojen muodossa.

 4. Töölö Gym

  Töölö Gym -kuntosali nousee keskustelussa jopa Helsingin parhaaksi kuntosaliksi ja lieneekin suurin kuntosali kaupungissa.

 5. Rajasaaren koirapuisto

  Rajasaari on jokaisen koiranomistajan paratiisi. Helsingin suurin koirapuisto rajautuu joka puolelta mereen, joten koirat voivat vapaasti temmeltää pitkin rantoja. Rajasaareen on kävelymatka sekä Etu- että Taka-Töölöstä ja puiston porttien edestä löytyy hyvin parkkitilaa kauempaa saapuville.

Asunnon myynti onnistuu helposti ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän kanssa

Töölön alueen neliöt on laitettu liikkumaan lukuisia kertoja aiemminkin ja tunnemme kummatkin asuinalueet läpikotaisin. Välittäjämme on asunut Töölössä useammassakin osoitteessa, joten paikallistuntemus on huippuluokkaa! Anna kiinteistönvälittäjän huolehtia kaikesta puolestasi. Asetamme kodillesi oikean hinnan, jolloin myynti sujuu hyvin. Hinnoittelemme aina ammattitaitoisesti pohjaten asunnon hinta-arvion kokemukseen ja tietoon.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.