Muu 0

Lomatie 4, Korpilampi, Espoo

Hinta
37 500 €

Koko
0.0 m²

Vuosi
1990

OMA KESÄMÖKKI 39 MINUUTIN AJOMATKAN ETÄISYYDELLÄ RAUTATIENTORILTA?

Espoon Korpilammen välittömässä läheisyydessä tarjolla rakennuspaikkoja loma-asunnoille.

Alueelle tulee tie ja se sijaitsee kauniissa mäntyisessä korpimaastossa, aivan Korpilammen vieressä. Lomakylään tulee sähkö- ja vesi huoltorakennukseen saakka(sijaitsee rakennus 4 ja 5 alarinteessä), sekä tieyhteys jokaiselle rakennuspaikalle. Korpilampi on ns. lähdelampi ja puhdasvetinen. Lammella hiekkaranta, josta voi pulahtaa vilvoittavaan veteen.

Lähes vieressä on myös Hotelli Korpilampi, joka on museoviraston suojelema ja sisältä täysin modernisoitu (300-400m kävelymatkan etäisyydellä), josta löytyy myös ravintolapalvelut. Talvella alueelta löytyy loistavat hiihtomaastot ja vieressä Serenan laskettelurinteet, sekä läpi vuoden auki oleva Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena. Alueelta lähtee valaistu kävelytie Serenaan ja hotellin kohdalta matkaa on n. 500m. Lähietäisyydellä myös useampi laadukas golf kenttä ja kaikki pääkaupunkiseudun houkutukset ulottuvillasi. Hotellin sivuilta löytyy kattava lista lähialueen tarjonnasta: https://www.korpilampi.fi/loma/tekemista-korpilammella/

Rakennuspaikat ovat jokainen omana kiinteistöosakeyhtiönä, jotka koostuvat kahdesta osakesarjasta (1-52 ja 53-104). Hinta em. kahdelle osakesarjalle on 37.500€, joka oikeuttaa rakentamaan kaavamääräysten mukaan seuraavasti:

-Yksi paritalomainen loma asunto, jossa kaksi enintään 50m2 huoneistoa, tai yksi loma-asunto enintään 50m2.
-Yhden loma-asunnon enimmäispinta-ala on 50m2. Enimmäispinta-alan puitteissa tulee jokaista loma-asuntoa kohden rakentaa kylmä vajarakennus vähintään 3m2.
-Julkisivumateriaalina käytettävä lautaa.
-Kattomuotoina sallitaan pulpetti- ja harjakatto, kaltevuus vähintään 1:4. Kaikissa rakennuksissa on käytettävä samaa kattomateriaalia.
-Rakennukset on ryhmiteltävä enintään kahden asunnon yksiköiksi. Yksiköiden etäisyyden toisistaan on oltava vähintään 8m.
-Autopaikkoja on rakennettava seuraavasti: käyttötarkoituksen mukainen määrärakennuslupahakemuksen yhteydessä esitettävän selvityksen perusteella. Kuitenkin vähintään 1 ap/200 k-m2.
-Vakituisia asuntoja saadaan rakentaa vain kiinteistön hoidon kannalta välttämätöntä henkilökuntaa varten.
-Enintään kaksi kerrosta.

Loma-asunnon hallinta-alue määritellään kunkin kiinteistöosakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä seuraavasti: Yhtiön osakkeenomistajilla on oikeus saada pysyvään hallintaansa yhtiön omistamat lomahuoneistot niihin kuuluvine mukavuuksineen. Yhtiön välittömään hallintaan kuuluu maa-alue, joka on kuusi metriä rakennuksen terassin puoleisesta ulkoseinästä ja neljä metriä rakennuksen muista ulkoseinistä. Kyseisen alueen osakkeen omistajat saavat rajata kevyellä näköesteellä, maksimi korkeus 180 cm. Rakentamisessa on huomioitava lentomelu.

KOHTEEN MYYNNIN HOITAA:

Mikko Lahtinen LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Neliöt Liikkuu LKV
041 312 3773

Yhteystiedot
Mikko Lahtinen

Kohdenumero21306420
Sijainti
  • Korpilampi
  • Lomatie 4
  • 02970
  • Espoo
TyyppiMuu
HallintamuotoKiinteistöosakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Asuinpinta-ala m²0 m²
Yhteensä m²0 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1990
Käyttöönottovuosi1990
VapautuminenHeti

Velaton hinta37 500 €
Myyntihinta37 500 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
  • 0
  • €/kk
Lisätietoja maksuistaVuoden 2021 kiinteistövero ollut 78,97€.

YleiskuntoEi luokiteltu

Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Aurinkolampi 20
Tontin omistusOma