Kerrostalo 2H+KT+S

Heikkiläntie 6, Lauttasaari, Helsinki

Hinta
428 000 €

Koko
58.0 m²

Vuosi
2015

Tyylikäs Loft-asunto omalla saunalla myytävänä Lauttasaaren Metallista!

Asunto Oy Lauttasaaren Metalli on vuonna 2015 asunnoiksi saneerattu yhtiö, joka on rakennettu alunperin vuonna 1947 tehdaskiinteistöksi. Rakennus on saanerattu kauttaaltaan teollista historiaansa kunnioittaen ja nykyään se pitää sisällään 58 laadukasta asuntoa. Taloyhtiö on erittäin viihtyisä ja hiljainen, minkä lisäksi siinä on mainiot yhtiön tilat. Taloyhtiön tilat pitävät sisällään mm. kerhotilan, jossa on tilava saunatila ja suuri terassi, sekä toisen pienemmän saunatilan.

Asunto on erittäin valoisa ja avara. Koko seinän pituudella olevat ikkunat tuovat runsaasti valoa asuntoon ympäri vuoden, ja asunnon ilmastointi pitää sen viileänä helteilläkin. Asunnon keittiö on laadukas. Materiaalit ovat ajattoman tyylikkäät, kodinkoneet integroitu ja taso on massiivipuuta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Makuuhuoneessa on tyylikäs tiilipinta ja reilun kokoinen vaatehuone puisine hyllyineen, ilmastointi, vesikiertoinen lattialämmitys ja oma sauna tuovat arkeen kaivattua mukavuutta sekä nautintoa. Ensimmäisestä kerroksesta huolimatta asunnon ikkunat ovat sen verran korkealla, että sisällä nautit myös yksityisyydestä. Lisäksi asunto on hiljainen, eli kadun äänet ei häiritse ja rapun äänet eivät sinne kantaudu.

Taloyhtiön sijainti on erinomainen ja aivan lähelläsi ovat kaikki palvelut, joita voit kaivata. Lauttasaari tarjoaa urbaanin asumisen parhaat puolet, sillä alue on viihtyisä ja turvallinen. Läheltäsi löydät kaupat, kuten Lidlin, K-Supermarketin, sekä S-marketin, joista Lidl sijaitsee heti taloyhtiön vieressä. Alueella sijaitsee lisäksi paljon ravintoloita ja liikuntamahdollisuuksia. Lenkkeilyreittejä pitkin pääset kiertämään halutessasi koko Lauttasaaren, minkä lisäksi lähistöllä on useita kuntosaleja.

Tervetuloa tutustumaan tähän erinomaiseen kokonaisuuteen.

Ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi!

Kalle Lax
Neliöt Liiikkuu LKV Oy
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
040 160 1521

Voit tutustua minuun näistä:

kallelax.fi

Instagram: @kallelax
Facebook: @kallelax
LinkedIn: @kallelax

HUOM.

WHO:n julistaman COVID-19 -pandemian johdosta Neliöt Liikkuu LKV Oy ei järjestä yleisnäyttöjä myymissään kohteissa toistaiseksi. Mikäli olet kiinnostunut asunnosta, olethan yhteydessä sitä hoitavaan välittäjään lisätietojen saamiseksi ja mahdollisen yksityisnäytön sopimiseksi.

Yhteystiedot
Kalle Lax

Kohdenumero21344405
Sijainti
 • Lauttasaari
 • Heikkiläntie 6
 • 00210
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2H+KT+S
Asuinpinta-ala m²58 m²
Yhteensä m²58 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)2015
Käyttöönottovuosi2015
Vapautuu01.09.2022

Velaton hinta428 000 €
Myyntihinta428 000 €
Yhtiövastike255,20 €
Hoitovastike255,20 €
Vesimaksu
 • 20
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaAsuinhuoneistojen hoito- ja pääomavastikkeen suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 3 §:ssä mainittuja osakkeiden lukumääriä. A4 osakemäärä on 116. Asuinhuoneistovastike on 1.7.2022 lukien 2,20€/osake/kk. A4 vastike on tällöin 255,20€ . Asuinhuoneistosta peritään ylimääräinen vastike syyskuussa ja marraskuussa 2022. Vesivastike, ennakko on 20,00€/hlö/kk. huoneistokohtaisen mittauksen perusteella vuosittain. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellista kustannuksia. Vesimaksut tai mahdolliset hyvitykset kohdennetaan aina sille, joka on huoneiston osakas laskutuksen ajankohtana. Huoneiston vaihtaessa omistajaa osakkaat voivat keskenään sopia vesimaksun huomioimisesta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 1/2022, 30.3.2022 annettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä enintään yksi ylimääräinen hoitovastike seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella, jo aiemmin päätettyjen kahden ylimääräisen syys- ja marraskuussa kerättävien vastikkeiden lisäksi. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, parvekkeilla ja terasseilla kaikki sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön, kiinteistön, rakennuksien ja muiden tilojen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseen. Osakkeenomistajien on pidettävä vastuullaan olevat tilat sellaisessa kunnossa, ettei niistä aiheudu haittaa toisille osakkeenomistajille tai yhtiölle. Osakkeenomistajat ovat velvollisia viipymättä ilmoittamaan yhtiölle havaitsemistaan yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluvista vioista. Osakashallinnassa olevien parvekkeiden ja parvekelattioiden irtolaudoitusten, terassien ja asuntopihojen hoidosta ja puhtaanapidosta vastaa osakkeenomistaja. Asuntopihat sijaitsevat yhtiön autohallin katolla (pihakansi) ja siten istutusten tekeminen välittömästi pihakannen päälle on kielletty. Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on osakkeenomistajan toimeksiannosta teetetty rakennusvaiheessa tai sen jälkeen ns. lisä ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista, vastaa niiden aiheuttamista ylimääräisistä huolto-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskustannuksista sekä vakuuttamisesta ja mahdollisista puutteellisuuksista ja vioista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista.

Sauna
 • oma sauna
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: kaakko
 • Parveketyyppi: ranskalainen
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaD2007
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Videoesittelyt

Katto
 • Harjakatto
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Työtaso: puu
 • Varusteet: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
 • Liesi: induktioliesi, erillisuuni
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Varusteet: suihkuseinä, pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Saunan kuvaus
 • Lattiamateriaalit: kivi
 • Seinämateriaalit: puu
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu, muu

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Lauttasaaren Metalli, Helsinki
Isännöitsijän yhteystiedotSKH-Isännöinti Oy Beckerintie 8 00410 Helsinki Puhelinnumero 09-530 8860 Sähköposti Päävastuullinen isännöitsijä Markku Kulomäki
Taloyhtiössä muutaLauttasaaren Metalli on alun perin rakennettu 1948. Talon on suunnitellut Else Aropaltio. Rakennus on toiminut mm. metallitehtaana, kutomona ja myöhemmin toimistona. Vuonna 2015 kiinteistö on saneerattu. Taloyhtiössä on kaksi porrashuonetta ja kaksi hissiä. Koneellinen ilmavaihtojärjestelmä. Antennijärjestelmä- ja -tyyppi: kaapeli-tv, kaapeliyhtiö DNA Tietoliikenneyhteydet: kiinteistökuitu, taloyhtiölaajakaista Taloyhtiössä muuta: Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto. Kerhohuone, jonka yhteydessä tilaussauna sekä iso piha-alue, grilli ja pihakalusteet. Inva-wc, huoltotila, tekniset tilat ja muuntamo.
EnergialuokkaD2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2015 Rakennusvalvonnan loppukatselmus 24.2.2015: Asuinrakennus, hyväksyttiin käyttöön 2019 Ilmanvaihtokanavien nuohous 2021 Jäähdytysjärjestelmän korjaus ja huoltoluukut (toteutus) 2021 Vesivahingon korjaus B33, B34 ( vakuutus korvasi) 2021 Perusvesipumppaamojen tarkastus/huolto/korjaus: Samalla pumppaamoihin kytkettiin hälytykset. 2021 Taloyhtiössä todettiin mikrobivaurioita ulkoseinäseinärakenteissa. Korjaukset tehdään ko. seinärakenteiden tiivistyksellä. Samalla tasapainotetaan asuntojen ilmanvaihto. Nämä korjaukset ovat loppusuoralla ja ne valmistuvat heinäkuun kuluessa. Rakennuttaja Auratum vastaa kustannuksista takuun piiriin kuuluvana.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2023 Jätevesi- ja sadevesiviemärien, sekä salaojien kuvaus/huuhtelu 2023 Kiinteistön kuntoarvio + 10v tarkastus: Rakennus + LVIS-tekniikka, mahdollisesti myös märkätilat 2024 IV-kanavien puhdistus ja säätö
Tontin pinta-ala2243 m²
Tontin omistusOma