Kerrostalo 2h+avok+kph+s+las.parveke+vh (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt+s)

Limnologinraitti 4, Viikki, Helsinki

Hinta
258 000 €

Koko
53.5 m²

Vuosi
2015

Loistavalla pohjaratkaisulla varustettu muuttovalmis koti!

Kodissa avara avokeittiö/olohuone, josta ikkunat sekä lasitettu parveke vehrein näkymin etelän suuntaan. Makuuhuoneessa paikka myös mm. työpisteelle, ja yhteydessä myös vaatehuone. Kylpyhuoneessa sauna sekä paikka pesutornille.

V. 2015 valmistunut As Oy Helsingin Limnologi on hyvin hoidettu yhtiö, jossa myös matala vastike. Huoneiston tonttiosuus on myös lunastettavissa tarvittaessa.

Ennakkotiedustelut sekä ensiesittelyn ajanvaraukset:

040 486 1987

Yhteystiedot
Ville Pulkkinen

Kohdenumero20671105
Sijainti
 • Viikki
 • Limnologinraitti 4
 • 00790
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+avok+kph+s+las.parveke+vh (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt+s)
Asuinpinta-ala m²53.5 m²
Yhteensä m²53.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros3
Kerroksia4
Rakennusvuosi (päättynyt)2015
Käyttöönottovuosi2015
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta258 000 €
Myyntihinta258 000 €
Yhtiövastike336,52 €
Hoitovastike240,75 €
Vesimaksu
 • 18
 • €/hlö/kk
Autopaikkamaksu20 € / kk
Lisätietoja maksuistaVedestä peritään ennakkomaksu, vesimaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaan 30.6. ja 31.12. kulutuslukemien perusteella. Hallituksella on valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Osakkailla on vuosittain mahdollisuus lunastaa huoneiston osuus tontista varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä. Lunastussitoumus tulee antaa viimeistään varsinaisessa yhtiökokouksessa, jossa tonttikaupasta päätetään. Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin, jossa perusindeksi on kesäkuu 2012 (indeksiluku oli 1865). Lunastuksessa käytettävä kauppahinta vahvistuu noin kahta viikkoa ennen lunastuskauppaa elokuun indeksin mukaan. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei hintaa kuitenkaan alenneta. Alkuperäinen lunastushinta oli 344,57 euroa/m². Lunastajan maksettavaksi tulevat lunastushinnan lisäksi varainsiirtovero 4 % sekä kaupasta aiheutuvat muut kulut, jotka jaetaan lunastajien kesken, jos lunastajia on enemmän. Lunastusmahdollisuus on seuraavan kerran v. 2023. Lunastushintaa ei voida vielä tässä kohtaa sanoa. Tontin lunastamisen jälkeen asunto vapautuu tontinvuokravastikkeesta.

Sauna
 • oma sauna
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
EnergialuokkaC2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotOsakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään muutoin kuin yhtiökokouksen päätöksellä hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla Yhtiö omistaa määräosan asuinrakennustontista 36232/5, loppuosa on vuokrattu maavuokrasopimuksella Suomen Osatontti Ky:ltä. Tontin vuokrakuluista vastaavat tontinvuokravastikkeella ne huoneistot, jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuuttaan. Osakkailla on mahdollisuus lunastaa osuutensa tontista vuosittain. Yhtiö omistaa 3600/9800 suuruiset määräosat LPA tontista 36231/1 ja LPA tontista 36232/3.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Tasakatto
 • Huopakate
Keittiön kuvaus
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Varusteet: liesituuletin, astianpesukone, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet
 • Liesi: keraaminen liesi, erillisuuni
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Varusteet: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
Saunan kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: puu
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lattiamateriaalit: parketti
 • Seinämateriaalit: maalattu, tapetti

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Helsingin Limnologi
Isännöitsijän yhteystiedotIskurit Oy / Timo Rytkönen p. 020 730 1138, ()
Taloyhtiössä muutaKerhohuone, ulkoiluvälinevarastot (2 kpl), pesutupa, väestönsuoja, lastenvaunuvarastot (3 kpl), kuivaushuoneet (3 kpl). Yhtiö on liittynyt osakkaaksi Latokartanon Pysäköinti Oy:n ja yhtiön asukkailla on käyttöoikeus yhteiskerhotiloihin pysäköintiyhtiön määrittämien sääntöjen puitteissa. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto. Kaapeli-tv (DNA Oyj). Taloyhtiölaajakaista (DNA) 10M/10M.
EnergialuokkaC2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2021 Ulkovalaisinten uusinta E27-kantaisiksi; 2021 Kerhohuoneen lukonsarjoitus ja astianpesukoneen uusiminen;’ 2019 Pihavalaisimien (5kpl) uusiminen, takuutyö; 2019 Perusvesipumppaamon pumppujen uusiminen; 2019 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö; 2019 Ulkoiluvälinevarastojen ja verkkokellarivarastojen lukituksen uusiminen; 2017 Viheralueiden kunnostus; 2015-2019 YIT Suomi Oy:n suorittamat vuosi- ja 10v vastuukorjaukset.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYhtiökokouksessa 30.5.2022 hallitukselle myönnettiin valtuus järjestää latausmahdollisuus kahdeksalle autopaikalle. Lataus toteutetaan ns. hidaslatauksena (n. 3kW). Hallituksella on valtuus valita kilpailutuksen perusteella taloyhtiön kannalta toimivin vaihtoehto palvelun toteuttamiseksi ja muokata autopaikkasääntöjä tarvittavilta osin. Kunnossapitotarveselvitys yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: 2022-2027 Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia (yhtiö valmistunut v. 2015); 2022-2023 Reunakiven oikaisu A-talon edessä; 2022-2023 Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen kahdeksalle paikalle; 2024 Asuntokauppalain mukaisen 10 v. vastuutarkastuksen ennakkotarkastus; 2024 Kiinteistön kuntoarvio.
Tontin pinta-ala2661 m²
Tontin omistusValinnainen vuokratontti
Tontin VuokranantajaSuomen Osatontti Ky
Tontin vuokra28 677,98 €
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy31.12.2062