Rivitalo 4-5h, k, kph, s, erill.wc (2kpl), var., parveke, piha

Kaunisharju 6, Vaarala, Vantaa

Hinta
345 000 €

Koko
137.0 m²

Vuosi
1985

Avara ja valoisa perhekoti suurella pihalla, oma tontti.

Suuri olohuone yhdistyy mukavasti ruokailutilaan, mikä jatkuu puolestaan hyvään kokoiseen keittiöön, josta löytyy hyvin lasku- ja kaappitilaa. Olohuoneesta suora kulku huoneiston levyiselle parvekkeelle, josta rauhalliset ja esteettömät vehreät näkymät.

Kodin pohjaratkaisu on erittäin hyvä. Kolmen hyvän kokoisen makuuhuoneen lisäksi asunnosta löytyy myös oma takkahuone, josta suora kulku omalle suurelle aidatulle pihalle sekä suuri lämmin varasto, jota voi hyödyntää myös esimerkiksi työhuoneena. Alakerran kylpyhuoneesta löytyy oma sauna sekä arkea on helpottamassa kaksi erillistä wc:tä.

Asunnolle kuuluu myös yksi autopaikka sekä ulkovarasto.

Esittelyt vain sopimuksen mukaan:

ANDREI KOIVUMÄKI

041 319 0406

Yli 750 myytyä kotia.

Yhteystiedot
Andrei Koivumäki

Kohdenumero20151091
Sijainti
 • Vaarala
 • Kaunisharju 6
 • 01230
 • Vantaa
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4-5h, k, kph, s, erill.wc (2kpl), var., parveke, piha
Asuinpinta-ala m²137 m²
Yhteensä m²137 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaAsuinpinta-ala 90 m² + sauna- ja aputilat 47 m² - yhteensä 137 m² Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 90 m². (+45 m² sauna ja aputilat). Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1985
Käyttöönottovuosi1985
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta345 000 €
Myyntihinta345 000 €
Yhtiövastike268,00 €
Hoitovastike144,00 €
Vesimaksu
 • 32
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesimaksu 32 €/kk (ennakkoa) tasataan vuoden lopussa toteutuneen kulutuksen mukaan. Hoitovastike, rahoitusvastike ja vesimaksu ovat yhteensä 300 €/kk. Sähkön kulutus vuonna 2021: 10 158 kWh. Hallituksella on valtuudet periä kolmen kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoHyvä
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaEnnen v. 2010 Keittiöremontti, ylä wc:n kalusteiden vaihto, yläkerran kattopintojen uusinta; 2011 Kylpyhuoneen remontti; 2016 Lattialaminaatin asennus, keittiön laatoitus, takaterassin uudistaminen; 2020 Takapihan polun kivetys ilmalämpöpumpun asennus
EnergialuokkaE2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausSähkö, ilmalämpöpumppu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotYhtiöjärjestys 13 § Korjaus-ja kunnossapitovastuunjaon määräys: Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkeenomistajan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuunjaosta, osakkeenomistaja vastaa huoneistonsa märkätilan vedeneristeiden sekä lattiakaivon ja korokerenkaan ja näiden liitosten korjaamisesta, kunnossapidosta, hoidosta, huollosta, uudistamisesta ja perusparantamisesta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa myös näiden vian tai puutteellisuuden yhtiölle aiheuttamista vahingoista kokonaisuudessaan. Osakkeenomistaja vastaa aina huolimattomuudellaan tai laiminlyönnillään aiheuttamastaan vahingosta. Osakkeenomistaja on velvollinen ilmoittamaan yhtiölle viivytyksettä märkätilassa havaitsemastaan taikka epäilemästään kosteusvauriosta tai muusta viasta tai puutteellisuudesta, siitä huolimatta vaikka vastuu märkätilassa havaitun vian tai puutteellisuuden korjaamisesta kuuluisi osakkeenomistajalle. Osakkeenomistajan laiminlyödessä hänelle tämän määräyksen mukaan kuuluvan korjaus-, kunnossapito-, hoito-, huolto- ja/tai uudistamisvelvollisuuden, on yhtiöllä oikeus teettää tarvittavat korjaukset osakkeenomistajan kustannuksella, kohtuullisen ajan kuluttua siitä, kun yhtiö on vaatinut korjausten suorittamista osakkeenomistajalta ja korjausten voidaan katsoa olevan välttämättömiä lisävahingon estämiseksi. Edellä mainitusta osakkeenomistajalle kuuluvasta korjaus- ja kunnossapitovastuusta huolimatta, yhtiöllä on aina oikeus suorittaa viivytyksettä kiireelliset korjaus- ja kunnossapitotyöt. Yhtiön tulee suorittaa korjaukset kohtuulliseksi katsottavin kustannuksin.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili
Katto
 • Harja/pulpetti
 • Sementtikuitulevy
Keittiön kuvaus
 • Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesikupu/tuuletin, kiertoilmauuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, lattiat laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuone, lattialämmitys, suihku, irrallinen, amme, pyykinpesukoneliitäntä, kaapistot, sauna, kaksi erillistä wc:tä; märkätiloissa lattiat ja seinät laattaa
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiat laminaattia, seinät maalattu/tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Yläkerran makuuhuoneessa parkettia, muissa makuuhuoneissa laminaattia, seinät maalattu/tapetti

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kaunisharju 6
Isännöitsijän yhteystiedotAsukasisännöinti, Konstantin Naumov p. 050 534 2486,
Taloyhtiössä muutaKalustevaja / jätekatos, ilmanvaihtotapa: koneellinen poistoilmanvaihto, tietoliikenneyhteydet: puhelin, valokuitu, jäähdytysjärjestelmä: huoneistokohtainen ILP (osakkaan omalla vastuulla)
EnergialuokkaE2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitHallituksen selvitys kunnossapitotöistä: 2022 Ulkoilmaventtiilien asennus ikkunoihin (C-asunto) 2020 Yläpohjan lisäeristys selluvillalla. Takapihojen aitojen uusinta. Välikaton kävelysillat; 2022 Energiatodistuksen uusiminen. Valokuituset valoverkkoon liittyminen 2019 Kuntoarvio RS17. Asunto C ylähuoneen katon vesivahingon korjaus. Radon-mittaus; 2018 Lämminvesivaraajan uusiminen (C-asunto), As. C ylähuoneen katon vesivahingon korjaus. Asuntojen lukkojen uusinta IloqPrivus; 2017 Lämpöpattereiden uusintakierros, osa 2. Leikkipaikan uusinta. Parkkipaikan sähkötolppien uusinta. Huippuimuroiden moottoreiden uusinta (katolla). Lämminvesivaraajien uusinta (C ja D). Ajankohtaisten varastovajojen maalaus. Salaojien kuvaus ja huuhtelu; 2016 Antennin uusinta; 2015 Kadun puoleisten ikkunakarmien maalaus. Ilmastointikanavien puhdistus; 2014 Rivitalon katon puhdistus ja uudelleen pinnoitus. Antennikeskuksen uusinta; 2013 Radon-mittaus. Kadun puolen aidan uusinta ja maalaus; 2012 Lämminvesivaraajan uusinta (as. A). Lämpöpattereiden uusintakierros, osa 1; 2011 Kuntoarvio RS17; 2010 Kalustevajan/jätekatoksen korjaus. Ilmastointikanavien puhdistus. Lämminvesivaraajan uusinta (B), takkahormien nuohous vuosittain.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKorjaus- ja kunnostusehdotukset Kuntoarvio StartRS17-mukaan. Vuodelle 2022 suunniteltuja toimenpiteitä: Kadun puoleisten ikkunoiden ja puuosien kuntomaalaus. Ulko-oven kunnostus soodapesulla maalaamalla tai sitten sävytettynä maalina. Radon-pitoisuuksien mittauksia sähkökaappihuoneessa ja portaiden alaisessa varastossa (maan alla olevat ulkoseinän viereiset tilat). Ulkoilmaventtiilien (+ niihin vaimentimen, suodattimen ja sekä mahdollisesti lämmittimen) asennus tuuletusikkunoihin asuntoihin A-C. Samalla yhtenäistenään ulkoilmaventtiilien määrä myös asunnossa D vastaavasti: 3 alakerran huoneisiin, 3 yläkerran huoneisiin. Nuohous. Alaseinien kuntotutkimusraportti jäi käsittelemättä kevään 2022 yhtiökokouksessa. Asia ja siihen liittyvät toimenpiteet käsitellään seuraavassa varsinaisessa yhtiökokouksessa.
Tontin pinta-ala1244 m²
Tontin omistusOma