Muu 0

Lomatie 4, Korpilampi, Espoo

Hinta
55 000 €

Koko
0.0 m²

Vuosi
1990

OMA KESÄMÖKKI OMALLA TONTILLA 39 MINUUTIN AJOMATKAN ETÄISYYDELLÄ RAUTATIENTORILTA?

Espoon Korpilammen välittömässä läheisyydessä tarjolla rakennuspaikkoja loma-asunnoille huippusijainnilla ja nyt myynnissä rakennuspaikat: 20, 21 ja 22.

Alueelle on juuri valmistunut (02/2023) pitkään odotettu hallinnanjakosopimus, jossa määritellään jokaiselle rakennuspaikalle omat hallinta alueet, sekä hoitokunnan toiminta.

Alueelle tulee tie ja se sijaitsee kauniissa mäntyisessä korpimaastossa, aivan Korpilammen vieressä. Lomakylään tulee sähkö- ja vesi huoltorakennukseen saakka(sijaitsee rakennus 4 ja 5 alarinteessä), sekä tieyhteys jokaiselle rakennuspaikalle. Korpilampi on ns. lähdelampi ja puhdasvetinen. Lammella hiekkaranta, josta voi pulahtaa vilvoittavaan veteen.

Lähes vieressä on myös Hotelli Korpilampi, joka on museoviraston suojelema ja sisältä täysin modernisoitu (300-400m kävelymatkan etäisyydellä), josta löytyy myös ravintolapalvelut. Talvella alueelta löytyy loistavat hiihtomaastot ja vieressä Serenan laskettelurinteet, sekä läpi vuoden auki oleva Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena. Alueelta lähtee valaistu kävelytie Serenaan ja hotellin kohdalta matkaa on n. 500m. Lähietäisyydellä myös useampi laadukas golf kenttä ja kaikki pääkaupunkiseudun houkutukset ulottuvillasi. Hotellin sivuilta löytyy kattava lista lähialueen tarjonnasta: https://www.korpilampi.fi/loma/tekemista-korpilammella/

Rakennuspaikat ovat jokainen omana kiinteistöosakeyhtiönä, jotka koostuvat kahdesta osakesarjasta (1-52 ja 53-104). Hinta em. kahdelle osakesarjalle on 55.000€, joka oikeuttaa hallitsemaan karttaliitteessä määritettyä hallinta-aluetta ja rakentamaan kaavamääräysten mukaan seuraavasti:

-Yksi paritalomainen loma asunto, jossa kaksi enintään 50m2 huoneistoa, tai yksi loma-asunto enintään 50m2.
-Yhden loma-asunnon enimmäispinta-ala on 50m2. Enimmäispinta-alan puitteissa tulee jokaista loma-asuntoa kohden rakentaa kylmä vajarakennus vähintään 3m2.
-Julkisivumateriaalina käytettävä lautaa.
-Kattomuotoina sallitaan pulpetti- ja harjakatto, kaltevuus vähintään 1:4. Kaikissa rakennuksissa on käytettävä samaa kattomateriaalia.
-Autopaikkoja on rakennettava seuraavasti: käyttötarkoituksen mukainen määrärakennuslupahakemuksen yhteydessä esitettävän selvityksen perusteella. Kuitenkin vähintään 1 ap/200 k-m2.
-Vakituisia asuntoja saadaan rakentaa vain kiinteistön hoidon kannalta välttämätöntä henkilökuntaa varten.
-Enintään kaksi kerrosta.

Loma-asunnon hallinta-alue määritellään alueen hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaisesti. Rakentamisessa on huomioitava lentomelu.

KOHTEEN MYYNNIN HOITAA:

Mikko Lahtinen LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Neliöt Liikkuu LKV
041 312 3773

Yhteystiedot
Mikko Lahtinen

Kohdenumero21811831
Sijainti
  • Korpilampi
  • Lomatie 4
  • 02970
  • Espoo
TyyppiMuu
HallintamuotoKiinteistöosakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Asuinpinta-ala m²0 m²
Yhteensä m²0 m²
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1990
Käyttöönottovuosi1990
VapautuminenHeti

Velaton hinta55 000 €
Myyntihinta55 000 €
Yhtiövastike0,00 €
Vesimaksu
  • 0
  • €/kk
Lisätietoja maksuistaVuoden 2021 kiinteistövero ollut 78,97€.

YleiskuntoEi luokiteltu

Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Aurinkolampi 22
Tontin omistusOma