Rivitalo 3h+k+s

Kolohongankuja 1, Kuninkaanmäki, Vantaa

Hinta
210 000 €

Koko
81.0 m²

Vuosi
1981

Kotoisa ja viehättävä kolmio.

Huoneisto
Tämä koti tekee heti vaikutuksen. Vaaleat pinnat ja erinomainen pohjaratkaisu tekevät asunnosta kutsuvan ja toimivan. Kaksi kerrosta tuo omaa rauhaa ja lisää tilantuntua. Tilavat huoneet mahdollistavat helposti erilaiset sisustusratkaisut ja työskentelypisteen. Keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Olohuoneesta on käynti avaralle terassille, jossa viihtyy hyvin eri vuodenaikoina. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Kylpyhuone ja wc ovat erilliset tilat.

Taloyhtiö
Yhtiö on hyvin hoidettu ja täällä viihdytään pitkään. Yhtiössä on loistava yhteishenki, joka lisää asuinmukavuutta. Pihapiiristä pidetään hyvin huolta ja kesäisin pihassa on kauniit istutukset.

Alue
Täällä viihdyt varmasti. Alue on rauhallinen ja luonnonläheinen, mutta silti lähellä suurkaupunkia. Sipoonkorven metsiin on matkaa noin 800 metriä, Kuusijärven ulkoilukeskukselle 1,5km, josta löytyy monipuolisen kesäurheilun lisäksi myös talviurheilumahdollisuudet, mm. avantouinti ja hiihto. Lähin ruokakauppa sijaitsee noin 950 metrin päässä.

Lapsiperheelle: lähin päiväkoti noin sadan metrin päässä ja Itä-Hakkilan koulu on noin 1,1 kilometrin päässä.

Kulkuyhteydet: Matkaa Lahden moottoritielle on noin 1,2 kilometriä. Omalla autolla Helsingin keskustaan ruuhkattomana aikana menee noin puoli tuntia. Bussilinja (739) Helsinkiin lähtee 50 metrin päästä ja matkaan kuluu noin 35 minuuttia.

Tikkurila sijaitsee noin 6 km päässä, Jumbo 11 km päässä ja Helsinki-Vantaan lentokenttä noin 14 km päässä.

Tervetuloa tutustumaan!

Myyntiä hoitaa:

Riina Kalavaara
050 567 3465

Yhteystiedot
Riina Kalavaara

Kohdenumero20405036
Sijainti
 • Kuninkaanmäki
 • Kolohongankuja 1
 • 01260
 • Vantaa
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+k+s
Asuinpinta-ala m²81 m²
Yhteensä m²81 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1981
Käyttöönottovuosi1981
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta210 000 €
Myyntihinta206 571,30 €
Velkaosuus3 428,70 €
Yhtiövastike429,40 €
Rahoitusvastike56,80 €
Hoitovastike372,60 €
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Autopaikkamaksu10 € / kk

Sauna
 • oma sauna
YleiskuntoTyydyttävä
EnergialuokkaD2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot- Kiinteistöliiton vastuunjakotaulukko hyväksytty yhtiökokouksessa. - Ylimääräinen yhtiökokous on 27.9.2016 päättänyt hallituksen esityksen mukaisesti uusia kattovesikourut ja syöksyputket sekä suunnitteluttaa ja hakea rakennuslupa etu- ja takapihojen valokatteille. Päätettiin, että yhtiö maksaa suunnittelun ja luvan kustannukset, mutta ei katteiden rakentamista ja sen valvontaa. Rakennuslupa on haettu ja osa katteista on tehty. Rakennuslupa on voimassa 15.7.2022 asti. Vanhojen katteiden katerakenteet on purettava 2019 kevääseen mennessä. Varsinainen yhtiökokous 2019 päätti, että osakkaiden nyt ja tulevaisuudessa rakentamat valokatteet tulevat olemaan osakkaiden kunnossapitovastuulla. - Varsinainen yhtiökokous 2019 päätti hyväksyä tehtäväksi ilmalämpöpumppuja koskevan sopimusluonnoksen taloyhtiön ja osakkaiden välillä. Sopimus on hyväksyttävä osana ilmalämpöpumppujen asennusta koskevaa muutostyöilmoitusprosessia. Hallitus päätti 11.6.2020 että osakkaiden mahdollisiin ilmalämpöpumppuasennuksiin vaaditaan muutostyöilmoitus, asennussuunnitelma ja valvonta. Valvonnaksi riittää yksi lopputarkastus ja muistio. Osakkaan tulee lisäksi allekirjoittaa sopimus kunnossapito- ja vastuuasioista näihin liittyen. - Yhtiössä on aiempina vuosina päätetty osallistua osakkaiden kph-remontteihin maksamalla vesieristeet. - Varsinainen yhtiökokous 10.5.2021:päätettiin hyväksyä hallituksen esitys ja osallistua osakasmuutostöihin erillis-wc -tiloja koskien Kiinteistöliiton vastuujakotaulukon mukaisesti. - Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2.5.2022 päätettiin sääntömääräisten asioiden lisäksi: Valtuuttaa hallitus perimään tai jättämään perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti. - Kirjata lainanlyhennysrahastoon tilikauden 2022 aikana enintään ylimääräisten lainanlyhennysten määrä.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harjakatto
 • Tiili
Keittiön kuvaus
 • Varustus: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, uuni, liesituuletin, allas, kaapistot. Lattia: laminaatti. Seinä: maali / välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Varustus: amme, suihku, allas, peilikaappi, wc-istuin, kaapisto. Lattia: laatta. Seinä: kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
 • Varustus: wc-istuin, allas, peilikaappi, pyykinpesukoneliitäntä, hyllyt.
Saunan kuvaus
 • Varustus: sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • Lattia: laminaatti. Seinä: maali / tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lattia: laminaatti. Seinä: maali / tapetti.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kolohongankuja 1 - Bostads Ab Hålatallgränden 1
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöintitoimisto JS-Audit Oritie 2, 01200 Vantaa Isännöitsijä Samuli Leskinen +358207436603 Oritie 2, 01200 Vantaa
Taloyhtiössä muutaMuut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Pesutupa ja kuivaushuone Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
EnergialuokkaD2018
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2021 IV-verkosto nuohottiin ja tasapainotettiin C11 asunnon takaovi uusittiin Roskakatoksen pariovet lukkoineen uusittiin A1, A5 ja C11 sisäilmaongelmien selvitys, korjaussuunnittelu ja korjaus (ongelmien syynä 1.krs alapohjan rakenteiden epätiiveydet ja ilmavuodot rakenteiden läpi koneellisen IV-poistojärjestelmän aiheuttamien ilmavirtojen vuoksi. Alapohjan kosteusrasitusperäistä syytä ongelmille ei ole havaittu.) C14 erillis-wc:n vesieristyksen uusinta maksettiin osakasmuutostyön yhteydessä (YK 10.5.2021 päätöksen mukaisesti) Lämmityksen ja käyttöveden säätöventtiilien herkistys, LJ-verkoston kiertovesipumpun vaihto Tuulettuvan alapohjan taloissa, parannettiin käyttövesiputkien kannakoinnin parannustyö Uusittiin vuotavia vesikalusteita ja rikkoutuneita liesituulettimia (1kpl) 2020 Ikkunaremontti, asuntojen kaikki ikkunat ja talojen A-B takaovet vaihdettiin. Poistumistuvallisuutta parannettiin asentamalla julkisivuun hätäpoistumistikkaita. Huoltoyhtiön vesikalustekierros tehtiin. D15 huoneiston sisäilmasaneeraus tehtiin Pihatien hidastetöyssyt ja reunamakkarat asennettiin Parkkialueen pihlajat kaadettiin. 2019 Kattovesikourujen loppuun asennus osakkaiden tekemien valokatteiden reunaan. Salaojien ja sadevesikaivojen sekä näiden purkuputkien kuntotarkastus. Sadevesikaivojen hiekkapesien tyhjennys. Kattosadevesien poisohjauksen parannus. Yhteisantennimaston uusinta. Putkiston kuntotutkimus. Alustava sähköautojen latausmahdollisuuksien selvitys. C14 vesieristys korjattiin B9 vesieristys korjattiin Vantaan kaupungin rakennusvalvonta on käynyt lopputarkastamassa osakkaiden asentamat valokatteet tilikauden aikana. Katon kuntotarkastus ja kattokorjauksia Kattotutka Oy:n toimesta A1 huonokuntoisten putkien uusinta Lämmönjakokeskuksen Ouman-säätimen uusinta Vanhojen portaiden purku ja uusien teko Asuntojen valokatteiden rakennesuunnittelu teetettiin Katteiden rakentaminen päätettiin suorittaa osakastöinä taloyhtiön valvonnassa. Osa katteista rakennettiin A2 vuotanut lattiakaivo korjattiin Teetettiin tontin puiden ja pensaiden kuntoarvio ja puiden kaatotyö C-talon aita korjattiin 2017 Patterien venttiilit, termostaatit, paluuventtiilit ja ilmaruuvit uusittiin ja tasapainotettiin lämmitysverkko, Yksi lämpimän kiertovesiputken vuoto korjattiin, Vesikattojen vesikourut ja -syöksyt uusittiin Rakennuslupa osakkaiden valokatteille haettiin. 2016 Seinäkonsolit asennettiin yläpohjaluukkujen alapuolelle Pesukone uusittiin Postilaatikot uusittiin Valokatteiden suunnittelu aloitettiin 2015 Talojen julkisivut maalattiin Käyttövesijärjestelmän linjasäätö- ja sulkuventtiilit uusittiin Oleskelupihojen väliaidat uusittiin Kattotikkaisiin asennettiin lukitukset 2014 Huoneistojen käyntiovet uusittiin Lukitusjärjestelmä uusittiin Parkkipaikalle asennettiin uudet aidat Parkkipaikan valaistus korjattiin 2013 Pesulan kuivausrumpu uusittiin Lisätietoa v. 2013 - 2002 tehdyistä remonteista kunnossapitotarveselvityksessä,
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitPiha - Talojen vierustojen kallistusten parannus, alueputkistojen kuntotutkimus Perustukset ja runko - Salaoja- ja sadevesi- ja perustusten vesieristysjärjestelmän uusimisen suunnittelu ja mahd. uusiminen. Ulkovaipan ilmavuotokorjaukset lopuissa asunnoissa tarvittaessa Julkisivut - Ulkovaipan ilmavuotokorjaukset lopuissa asunnoissa tarvittaessa Huoneistojen märkätilat - Tarpeen mukaan Taloyhtiössä on osallistuttu osakkaiden kph-remontteihin Kiinteistöliiton vastuunjakotaulukon mukaisesti. Hallitus päätti kokouksessaan 1/2021, että taloyhtiö osallistuu myös osakkaiden erillis-wc -tilojen remontointikuluihin vesieristeen osalta. Ulkovaipan ilmavuodoista johtuvat sisäilmaongelmat korjataan Raksystems Insinööritoimisto Oy:n v. 2021 tekemien suunnitelmien mukaisesti. Suunnitelmat ovat käytettävissä ja korjausmenetelmät sovellettavissa myös muiden asuntojen vastaaviin korjauksiin. Osakkaiden huoneistokorjauksissa kannattaa lisäksi huomioida 1 krs. lattian ja seinärakenteen rakenneliitosten tiivistystyö elastisella massalla. Taloyhtiö osallistuu näihin kuluihin kustantamalla tiivistyskorjauksen liitoskohtiin.
Tontin pinta-ala1563 m²
Tontin omistusOma