Kerrostalo 4h, k, 2x kph, s, lasitettu parveke, terassi, vh

Pohjoinen rautatiekatu 31, Etu-Töölö, Kamppi, Helsinki

Hinta
1 095 000 €

Koko
103.0 m²

Vuosi
2009

Avara ja valoisa uniikki kattohuoneisto. Jos arvostat laadukasta sekä tyylikästä kotia sekä helppoa asumista ydinkeskustassa, tämä on sinun unelmiesi koti. Huoneistossa on huoneistokohtainen jäähdytys sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Päätyhuoneisto.

Tämä koti tekee heti vaikutuksen. Sen erinomainen pohjaratkaisu sopii loistavasti eri elämäntilanteisiin. Huoneisto sijaitsee 7. ja 8. asuinkerroksessa, jonka lisäksi yläkerrasta on käynti suurelle noin 30 m2 kattoterassille, joka on loistava lisätila huoneistolle.

Alakerrassa on avokeittiö. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa. Olohuone on valoisa ja sen yhteydessä on vaatehuone. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Alakerrasta löytyy myös kylpyhuone sekä tilava eteinen.

Yläkerrasta löytyy avointa tilaa, jota voit muokata omalle perheelle sopivaksi. Tällä hetkellä yläkerrassa on oleskeluhuone, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone/sauna sekä terassi. Tilavalle terassille on mahdollista laittaa esimerkiksi grilli, ruokailuryhmä, sohvaryhmä ja aurinkotuolit.

Autopaikka: Hissillä pääsee suoraan autohalliin, jossa on vuokrapaikkoja sekä erillisenä osakkeena olevia autopaikkoja.

Yhtiö: Vuonna 2009 valmistunut yhtiö on suosittu ja täällä viihdytään usein pitkään. Yhtiössä on suojaisa sisäpiha, jossa lasten on turvallista leikkiä. Pyörille ja vaunuille on erilliset tilavat varastot.

Yhtiölaina: Yhtiölainassa on alhainen marginaali (0.15%).

Alue: Sijainti on mitä loistavin. Lähistöltä avautuu loistavat palvelut, mm. Kamppiin on vain lyhyt kävelymatka. Lisäksi Hietaniemen ranta sekä lenkkipolut ovat ihan vieressä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

Yhteystiedot
Inno Ilonen

Kohdenumero20468874
Sijainti
 • Etu-Töölö, Kamppi
 • Pohjoinen rautatiekatu 31
 • 00100
 • Helsinki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, k, 2x kph, s, lasitettu parveke, terassi, vh
Asuinpinta-ala m²103 m²
Yhteensä m²103 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros7
Kerroksia8
Rakennusvuosi (päättynyt)2009
Käyttöönottovuosi2009
Vapautuminen1-2 vkoa kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Velaton hinta1 095 000 €
Myyntihinta709 031,20 €
Velkaosuus385 968,80 €
Yhtiövastike3 017,20 €
Rahoitusvastike2 461 €
Hoitovastike556,20 €
Vesimaksu
 • 25
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesimaksuennakko 25,00 euroa / kk. Vesi kulutuksen mukaan.

Sauna
 • oma sauna
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Parveketyyppi: ulostyönnetty
HissiTaloyhtiössä on hissi
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaHuoneiston yleiskunto on siisti. Normaaleja asumisen- ja elämisen jälkiä on.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohta2017 Olohuoneen ja keittiön välinen seinä purettu.
EnergialuokkaF2013
Lämmitysjärjestelmän kuvausMuu
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTaloyhtiöllä on nostamattomia lainoja. Yhtiökokous 21.6.2022 päätti: - kerätään heti yksi ylimääräinen hoito- ja pääomavastike taloyhtiön taloudellisen tilaan vuoksi. - valtuuttaa hallituksen perimään tai olla perimättä yhden tai kahden kuukauden A- ja/tai B-hoitovastike ja muuttamaan pääomavastiketta korkojen muuttuessa - antaa hallitukselle valtuudet kartuttaa lainanlyhennysrahastoa osakkaiden lainanlyhennyssuorituksilla lainojen lyhennyksiä vastaavalla määrällä, mikäli se on tuloksen tasaamiseksi tarpeellista. - Yhtiökokous 24.8.2021: Yhtiökokous antoi valtuudet hallitukselle nostaa 50 000 euron laina. Yhtiökokous 30.9.2020: Taloyhtiö päätti hakea tupakointikieltoa taloyhtiön huoneistoparvekkeille ja porrashuoneiden edustoille. YHTIÖKOKOUS 20.6.2018: - yhtiökokous hyväksyi Asunto Oy Helsingin Töölön Oscarin autohallipaikkojen runkoverkon ja sähköautojen latausvalmiuden toteuttamisen. Päätös valtuuttaa hallituksen etenemään Parkkisähkö Oy:n tarjouksen toteuttamiseksi kuultuaan ensin Oscarin autohallipaikkojen osakkaiden mielipidettä. YHTIÖKOKOUS 26.6.2017: Päätettiin hyväksyä yhteisjärjestelysopimukseen tehdyt täydennykset ja valtuutettiin hallitus allekirjoittamaan täydennetty yhteisjärjestelysopimus sekä huolehtimaan sopimuksen kirjaamisesta kiinteistörekisteriin (yhteisjärjestelysopimus koskien Helsingin kaupungin 13. kaupunginosan korttelin 13414 tontteja 14, 15, 16, 17 ja 22). Hyväksyttävänä Helsingin kaupungilla. Vuonna 2017 SRV Rakennus Oy ja Asunto Oy Helsingin Töölön Oscarin hallitus ovat päässeet sopimukseen jakotukkien korjauksesta sekä asuntokohtaisten vesimittareiden asentamisesta. Jakotukit on korjattu ja asuntokohtaiset vesimittarit asennettu. Lopputarkastuksessa havaittu joitakin puutteita (työt ovat kesken). - Toinen isännöitsijäntodistuksen rakennuksista tarkoittaa pysäköintilaitoksen rakennusta, jota koskee yhteisjärjestelysopimus 16.9.2009. Autohalliin ja taloon on asennettu kameravalvonta.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
Katto
 • Harjakatto
Keittiön kuvaus
 • Varustus: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikro, liesi, liesituuletin, uuni, kaapistot. Lattia: laatta. Seinä: maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Alakerran kylpyhuone Varustus: suihku, suihkuseinä, pyykinpesukoneliitäntä, allaskaappi, allas, peilikaappi, wc-istuin. Lattia: laatta. Seinä: kaakeli. Yläkerran kylpyhuone Varustus: allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin. Lattia: laatta. Seinä: kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
 • Lattia: parketti. Seinä: maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lattia: parketti. Seinä: maali.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Helsingin Töölön Oscar
Isännöitsijän yhteystiedotReetta Services Oy, Reetta isännöinti Jouni Suuronen 0102284000
Taloyhtiössä muutaJäähdytysjärjestelmä: Huoneistokohtainen jäähdytysjärjestelmä. Osakkeenomistajan käyttöön varatut tilat: Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, kerhohuone. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo/poisto Antennijärjestelmä ja -tyyppi: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli) TEKNISIÄ TIETOJA: Kateaine: Pelti / kumibetoni, ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen / LTO
EnergialuokkaF2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitKiinteistöllä tehdyt korjaukset vuosina 2020-2010 - Autopaikkojen sähköistäminen sähköautojen lataamista varten - Noppaparvekkeiden kattojen korjaukset 2020 - Pihakivetyksen korjaus Töölön Stage hoitokunta 2020 - Kameravalvonnan päivitys Töölön Stage hoitokunta 2019 - Pihamuurien korjaus 2018 - Nauhakoneiden vaihto 2018 - Vesimittarien asennukset 2017 - Jakotukkikorjaukset 2017 - Leppäsuonkujan kivetyksen vaihto/korjaus 2017 - Kylpyhuoneiden jakotukkien ja huoltoluukkujen korjaus 2017 . Korttelipihan alueen kehittäminen mm. lapsien tarpeisiin (Stage) 2016 - Autohallin valaistuksen suunnittelu ja muuttaminen (Stage) käyttökustannuksia säästäväksi 2016 - A1A 5 tekemättä muut A-, B-, C- huoneistoihin osoitettujen irtainvarastokäytävien valaistus muutettu liiketunnistimilla toimivaksi, rakennuttajan takuukorjaus 3/2016 - Jätehuoneen pienmetallin ja lasinkeräyksen äänieristekoppi 2015 - Kameravalvonnan yhtiökohtainen laajennustyö 2014 - Yhtiön kameravalvontajärjestelmän laajentaminen Stagen korttelille ja kameravalvontajärjestelnän uusiminen 2013 - SRV:n tekemiä vastuu- ja takuukorjauksia 2010-2021
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitPiha - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Perustukset ja runko - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Julkisivut - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Parvekkeet - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Ikkunat ja ulko-ovet - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Katto - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Huoneistojen märkätilat - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Yleiset tilat - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Lämmitysjärjestelmä - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Vesi- ja viemärijärjestelmä - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Ilmanvaihto - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Sähkö- ja tietojärjestelmä - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Hissit - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta. Huoneistot - Kuntoarvion ja PTS:n laatiminen kun 10-vuotisvastuut on käsitelty ja korjattu perustajaurakoitsijan toimesta.
Tontin pinta-ala2361 m²
Tontin omistusOma