Rivitalo 2H+K+S

Amiraali Cronstedtin ranta 7, Herttoniemenranta , Helsinki

Hinta
649 000 €

Koko
88.5 m²

Vuosi
2008

Upeasti remontoitu arvoasunto myytävänä meren välittömästä läheisyydestä!

Asunto on remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2021 Saukkonen & Partnersin suunnitelman pohjalta. Jopa kuuden metrin huonekorkeus yhdistettynä vaikuttavaan tammirimoitukseen luo asuntoon uniikin, arvokkaan ja lämpimän tunnelman, jota olohuoneen takka korostaa entisestään. Asuntoa on takan lisäksi lämmittämässä sekä viilentämässä ilmalämpöpumppu ja sisäkatto on päällystetty Konton laadukkailla akustiikkapaneeleilla. Olohuoneen yhteydessä sijaitsee keittiö, joka on tilava, laadukas ja käytännöllinen. Siinä on reilusti kaappi- ja laskutilaa, minkä lisäksi keraaminen taso on helppo pitää puhtaana ja se kestää aikaa. Keittiön kodinkoneisiin kuuluu mm. viinikaappi, induktio- ja kaasuliesi sekä integroitu liesituuletin. Keittiön toteutuksesta on vastannut Laatukeittiöt ja kodinkoneet ovat Mieleä. Alakerrasta löytyy lisäksi erillinen WC ja eteistila runsaine kaappitiloineen. Olohuoneesta on kulku omalle terassille, josta pääset myös taloyhtiön aidatulle sisäpihalle ja varastoille, josta löydät myös asunnolle kuuluvan irtainvaraston.

Yläkerrassa sijaitsee kylpyhuone ja sauna, sekä makuuhuone. Kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsee myös yläkerran WC, sekä kätevä kodinhoitotila. Kylpyhuoneen laatoitus on aitoa kalkkikiveä, hanat Tapwellilta ja WC kalusteet ylä- ja alakerrassa ovat italialaista Alice Ceramicaa. Yläkerran lattia on miellyttävää Möllen tekstiilimattoa ja makuuhuoneen edustalla on työntekoon soveltuva tila, josta näet myös työskentelyn lomassa merelle. Makuuhuone on eristetty muusta asunnosta tyylikkäällä väliseinällä ja tammirimoitus jatkuu myös siellä, luoden makuuhuoneeseen rauhoittavan ilmeen. Makuuhuoneen toinen seinusta on kaappia, jotka ovat muiden kiintokalusteiden tapaan teetetty mittatilauksena asuntoon.

Yläkerran huonejärjestystä on mahdollista muuttaa siten, että työtilan paikalle saadaan toinen huone, jota voi käyttää mm. työ-, vieras- tai lastenhuoneena.

Asunto Oy Helsingin Aallotar on vuonna 2008 valmistunut taloyhtiö, joka sijaitsee omalla tontilla Herttoniemenrannan Eastendissa. Taloyhtiö on hyvin pidetty ja sinun on mahdollista varata taloyhtiön kerhotilaa juhlia ja tilaisuuksia varten. Löydät lähistöltäsi useita ravintoloita, palveluita ja kauppoja. Kauppakeskus Hertsi sijaitsee noin kilometrin päässä ja Herttoniemen metroasema Itäväylän toisella puolella samalla etäisyydellä. Ruokakauppojen valikoima on runsas, sillä lähettyvillä sijaitsee K-Supermarket Hertta, Lidl sekä 24h S-market ja Prisma. Itikseen ja Rediin pääset nopeasti niin autolla, kuin metrollakin. Veneilijälle sijainti on unelma, sillä aivan vierestä löytyy Laivalahden venesatama vene- ja talvisäilytyspaikkoineen. Ulkoilemaan pääset kätevästi Kivinokan, Fastholman ja Herttoniemen kartanon alueille, minkä lisäksi Kulosaari puistoineen ja Tullisaari sekä Mustikkamaa ulkoilumaastoineen ovat nopeasti saavutettavissa.

Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa autokatospaikka hintaan 25 000€. Autopaikkaan on mahdollista asentaa latauspiste.

Tämä on upea kokonaisuus, jollaisia ei tule joka päivä vastaan.

Ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittely!

Myyntiä hoitaa Herttoniemeen erikoistunut kiinteistönvälittäjä:

Kalle Lax
Neliöt Liiikkuu LKV Oy
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

+358 40 160 1521

Voit tutustua minuun näistä:

kallelax.fi

Instagram: @kallelax
Facebook: @kallelax
LinkedIn: @kallelax

Yhteystiedot
Kalle Lax

Kohdenumero21480951
Sijainti
 • Herttoniemenranta
 • Amiraali Cronstedtin ranta 7
 • 00810
 • Helsinki
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2H+K+S
Asuinpinta-ala m²88.5 m²
Yhteensä m²88.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2008
Käyttöönottovuosi2008
VapautuminenHeti

Velaton hinta649 000 €
Myyntihinta649 000 €
Yhtiövastike309,75 €
Hoitovastike309,75 €
Vesimaksu
 • 20
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaRahoitus- ja hoitovastike määräytyvät yhtiöjärjestyksessä mainittujen pinta-alojen mukaisessa suhteessa. Tällä hetkellä hoitovastike on 3,50 euroa/ m²/kk. Varsinainen yhtiökokous on 25.4.2023. Hallituksen esitys uudeksi hoitovastikkeeksi on 3,75 euroa/m²/kk. Uutta vastiketta esitetään perittävän 1.7.2023 lukien. 31.5.2022 varsinaisessa yhtiökokouksessa hallituksella on annettu valtuudet periä tarvittaessa 1-2 kk:n ylimääräinen hoitovastike ja muuttaa rahoitusvastiketta, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Valtuutus on voimassa tulevaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti ja uusi esitys vastaavasta valtuutuksesta on varsinaisen yhtiökokouksen 25.4.2023 esityslistalla. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen veden mittaus. Osakkaalta peritään ennakkomaksu kuukausittain perustuen huoneiston asukkaiden määrään. Taloyhtiön kustannuksella veden tasauslaskutus tehdään 2 kertaa vuodessa. Asukkaan vaihtuessa tulee osakkaan tilata ylimääräinen vedentasauslasku huoneistossa eli pyytää huoltoa lukemaan huoneistonsa vesimittarit ja ilmoittaa lukemat isännöitsijäntoimistoon. Osakas maksaa tasauslaskutuksesta aiheutuvat kustannukset. Kukin huoneisto tekee erillisen sähkösopimuksen sähkölaitoksen kanssa. Huoneistokohtaisesti kulutetusta sähköstä vastaa kukin osakkeenomistaja sähkölaitoksen laskun mukaisesti. Huoneistoihin on asennettu lämmöntalteenottolaitteet. Laitteiden huolto- ja kunnossapitovastuu kuuluu yhtiölle ja kustannukset katetaan hoitovastikkeella. Kukin osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan huoneistoonsa liittyvien puuterassien, sisäänmenokäytävien ja portaiden asianmukaisesta puhtaana- ja kunnossapidosta. Huoneistoparvekkeille ja -pihoille rakennettujen alkuperäisistä piirustuksista poikkeavien rakennelmien (esimerkiksi parvekelasit) osalta on hoito- , korjaus-, huolto-, kunnossapito- ja vahinkovastuu kyseiseen huoneistoon oikeuttavan osakeryhmän omistajalla. Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta asennetusta aurinkovoimalan asennuksesta, kunnossapidosta ja mahdollisista muista ylläpitotoimista, niin ettei yhtiölle aiheudu minkäänlaisia kustannuksia aurinkovoimalan asennuksen johdosta. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka asennus/ muutostyö on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.

Sauna
 • oma sauna
Tulisija
 • takka
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoHyvä
Lisätietoa kunnostaTäysremontti Saukkonen & Partners suunnitelman mukaisesti vuonna 2021
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaIstutusten kuorikatteen uusiminen 04/2021 Kylpyhuoneremontti 5/2021 Ilmalämpö ja viilennyslaitteen asennus 5/2021 Tulisijan ja savupiipun asennus 5/2021 Asuinhuoneiden ja keittiön lattiapinnoitteen vaihto 12/2021 Kph saneeraus 1/2023
EnergialuokkaE2007
Videoesittelyt

Katto
 • Harjakatto
 • Pelti
Keittiön kuvaus
 • Lattiamateriaalit: betoni
 • Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
 • Työtaso: kivi
 • Varusteet: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
 • Liesi: kaasuliesi, induktioliesi, erillisuuni
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin, viinikaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: kivi
 • Seinämateriaalit: kivi
 • Varusteet: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Lattiamateriaalit: betoni
 • Seinämateriaalit: muu
 • Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
 • Lattiamateriaalit: kivi
 • Seinämateriaalit: puu
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: betoni
 • Seinämateriaalit: maalattu, puu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • kokolattiamatto
 • Lattiamateriaalit: muu
 • Seinämateriaalit: maalattu, puu
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotKullekin asunnolle kuukuu asuntokohtainen ulkovarasto n. 6 m².

Taloyhtiön nimiAs Oy Helsingin Aallotar
Isännöitsijän yhteystiedotAinoa & Co Oy Susanna Reichmuth / Emännöintitoimisto Aamu p. 09 615 07 333
Taloyhtiössä muuta Talovarasto, kaapeli-TV, DNA-laajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen + LTO.
EnergialuokkaE2007
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit2010 Metalliporttien asennus sisäpihaan tuleville väylille 2014 Julkisivun huoltomaalaus 2019 Ilmanvaihtokanaviston puhdistus, mittaus ja säätö 2020 Julkisivupellitysten paikkakorjauksia 2020 A4 kattoläpivientien kitin uusiminen 2020 Radon huippuimurien vaihto A, B, C 2021 Huoneistojen ilmanvaihtojen korjauksia 2021 7 B 11ikkunarakenteen korjaussuunnittelu ja korjaus 2021 Ikkunarakenteiden korjauksia 2022 D14 tukimuurin kuntotutkimus ja korjaus 2022 Kattojen kuntotutkimusraportin mukaiset akuuttikorjaukset 2022 Leikkialueet ja -välineet tarkastettuja niihin tehtiin tarvittavia kunnostuksia 2022 D 15 ikkunarakenteen korjaus aloitettiin
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitSeuraavien viiden vuoden merkittävimmät korjaustarpeet. Nämä käsitellään varsinaisessa yhtiökokouksessa 25.4.2023. 2023 Ulkovarastojen ovenkahvojen kunnostaminen Kuntoarvion päivitys Julkisivut, puupintojen maalaaminen, homeen poisto Keittiöiden allaskaapin vuodonilmaisu, tiivistykset 7 D 15 havaitun ikkunarakenteen ongelman korjaus ( vastaava kuin 7 D 11) jatkuu 2024 Kuntoarvion päivitys Julkisivut, puupintojen maalaaminen Keittiöiden allaskaapin vuodonilmaisu, tiivistykset Pohjaviemärien huuhtelu ja kuvaus 2025 Talovaraston sisäpintojen maalaus Pihavalaisimien uusiminen 2026 Ulko-ovet – maalaaminen 2028 Ilmanvaihtojärjestelmä: LTO-laitteiden uusiminen tarvittaessa
Tontin pinta-ala3439 m²
Tontin omistusOma