Kerrostalo 2H+KT

Kollikatu 2, Postipuisto, Helsinki

Hinta
239 000 €

Koko
40 m²

Vuosi
2022

Haluatko asua kodissa, jossa luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista ja luo valoisuutta asuntoon?

Etsitkö asuntoa, joka tarjoaa sekä modernin tyylikkyyden että viihtyisän tunnelman? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä unelmistasi totta.

Tämä kaunis kaksio sijaitsee kehittyvällä Postipuiston alueella, vuonna 2022 valmistuneessa talossa. Tästä pääsee julkisilla moneen suuntaan nopeasti, omalla autolla pääväylille hetkessä sekä polkupyörällä saat valita menetkö radan vartta vai vieressä sijaitsevaa keskuspuistoa pitkin esimerkiksi kaupungin suuntaan.

Astuessasi sisään huomaat heti kodin valoisuuden ja avaruuden. Eteinen johdattaa sinut avoimeen olohuoneeseen ja keittiöön, jossa voit nauttia yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Makuuhuone on kodin rauhallinen keidas, jossa voit levätä ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Kylpyhuone on tyylikkäästi laatoitettu ja siinä on modernit kalusteet. Laadukkaat materiaalit ja huolella suunnitellut yksityiskohdat luovat viihtyisän tunnelman.

Tämän kaksion lisäetuna on erillinen varasto, joka tarjoaa lisätilaa tavaroillesi ja auttaa pitämään kodin järjestyksessä.

Koti esitellään yksityisnäytöin, olethan yhteydessä ja varaat oman näyttösi!

Kohdenumero 21090211
Sijainti Kollikatu 2, 00620 Helsinki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2H+KT
Huoneita Kaksio
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Kerrostalo (osake)
Asuintilojen pinta-ala 40 m²
Kerros 1/5
Vapautuminen 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan.
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Velaton hinta 239 000 €
Myyntihinta 88 211,99 €
Velkaosuus 150 788,01 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 864,64 € / kk
Rahoitusvastike 536,64 € / kk
Hoitovastike 328 € / kk

Vesimaksu 20 € / kk oma mittari
Muut maksut Hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja huoneistojen pinta-aloja. Pääomavastikkeen perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja osakemääriä. Vedestä ja jätevedestä sekä veden lämmittämisestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden määrää yhtiön hallitus huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Yhtiökokouksen päätöksellä voidaan periä ennakkomaksua, jonka perusteena käytetään huoneistossa asuvien lukumäärää. Vesimaksuennakko 20 euroa/ henkilö/kk Ylimääräisessä yhtiökokouksessa / Hallinnonluovutuskokous 8.2.2023 annettiin hallitukselle valtuutus tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Tätä samaa esitetään myös 13.6.2023 varsinaisessa yhtiökokouksen esityslistalla Varsinainen yhtiökokous pidetään 13.6.2023. hoitovastike 1.7.2023 lukien on 8,20 euroa/m2/kk 8,20 x 40,0 = 328,00 euro/kk, 1.7.2023 lukien rahoitusvastike on edelleen 0,78 euroa / osake/ kk, 0,78 x 688.0 = 536.64 euroa/kk Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Muutoin kunnossapitovastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain perusteella.

Lämmitysmuodot
 • kaukolämpö
Hissi Taloyhtiössä on hissi
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Auton säilytys Yhtiöllä on 10 autopaikkaa parkkihallissa, joka sijaitsee Yhtiön vuokraamalla tontilla. Autopaikat ovat osakkeina. Autohallipaikkojen hoitovastikkeen suuruus on 39,00 e/kk. Tavanomaisella lämmitystolpalla varustettujen autopaikkojen kuluttama sähkö sisältyy niiden hoitovastikkeeseen. Sähköautojen lataustolpilla varustettujen autopaikkojen kuluttamasta sähköstä suoritetaan korvaus kulutuksen mukaan autopaikkakohtaisen mittauksen perusteella.

Materiaalit
Lattiamateriaali Bjelnin Tammi Domsten kovapuulattiat.
Katto
Kate Bitumikermi
Rakennusmateriaalit
Muut rakennusmateriaalit Teräsbetoni/tiili
Keittiö
Keittiön varustelu Bjelnin Tammi Domsten kovapuulattiat.
Keittiön pöydät
 • laminaatti
Keittiön muu varustelu
 • liesituuletin
 • astianpesukone
Liesi
 • induktio
 • erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
 • jääkaappi/pakastin
Keittiön seinät
 • maalattu
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varustelu
 • suihkuseinä
 • pesukoneliitäntä
 • lattialämmitys
 • wc-istuin
 • suihku
 • peilikaappi
Kylpyhuoneen lattia
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät
 • kaakeli
Makuuhuone
Makuuhuoneen lattia
 • parketti
Makuuhuoneen seinät
 • maalattu
Olohuone
Olohuoneen lattia
 • parketti
Olohuoneen seinät
 • maalattu

Koko 1 583 m²
Omistus Vuokrattu
Maanvuokraaja Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot Tien toisella puolella olevalle aukiolla on hyväksytyn asemakaavan mukaisesti mahdollista rakentaa maksimissaan kaksikerroksinen koulu ja/tai päiväkoti. Vieressä oleva kallioinen puistoalue on kaavoitettu lähivirkistysalue "Kollikallioksi" jonne ei rakenneta. Kaavakartan saat välittäjältä. Asemakaavoitus, PL 2100, 00099 Helsingin kaupunki Puhelin: +358 9 310 1691
Vuokra 10 952,48 € / vuosi
Vuokra-aika päättyy 31.12.2080

Nimi Asunto Oy Helsingin Harmonia
Taloyhtiössä sauna Kyllä
Isännöitsijän tiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Juhani Mauno juhani.mauno@kiinteistötahkola.fi
Huolto Huoltia Pääkaupunkiseutu
Tehdyt remontit Rakennuksen osittainen loppukatselmus on pidetty 14.10.2022 ja rakennus on luovutettu osakkaiden käyttöön 28.10.2022. Yhtiön hallinnon luovutuskokous pidettiin 8.2.2023.
Tulevat remontit Yhtiö on uusi, joten huomattavaa korjaustarvetta ei ole. Yhtiössä suoritetaan ainoastaan takuun piiriin kuuluvia korjaustoimenpiteitä.
Huoneistojen lukumäärä 34
Taloyhtiössä muuta Ilmanvaihtotapa: Keskitetty koneellinen lämmön talteenotto Antennijärjestelmä ja palveluntarjoaja: Kaapeli-tv, Elisa Laajakaistajärjestelmä ja palveluntuottaja: 19M/2M, Elisa Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tekniset tilat, talovarasto, lastenvaunuvarastot ja siivouskomero. Yhtiön väestönsuojatila sijaitsee Asunto Oy Helsingin Barokin kellarikerroksessa. Tästä on sovittu osapuolten kesken hallinnanjakosopimuksessa. Huoneistojen irtaimistovarastot sijaitsevat yhtiön rakennuksen kellarikerroksessa ja ne on numeroitu huoneistonumeroiden mukaisesti. Yhtiö ja Asunto Oy Helsingin Barokki ovat tehneet hallinnanjakosopimuksen vuokratontin 91-17-131-2 ja sillä sijaitsevien rakennusten, rakennelmien ja tilojen hallinnasta sekä käytöstä.

Nimi Kukko Tuomas
Sähköposti
Puhelin 0406547075
Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Yrityksen nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Toimiston nimi Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Osoite Museokatu 7, HELSINKI
Toimiston puhelin 0406547075
Toimiston sähköposti
Takaisin kohdelistaan