fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Etsimme viestintäspesialistia kasvavaan perheeseemme!

Haluatko virastotyön, jossa jokainen päivä on samanlainen ja asiat tehdään, kuten ne on aina tehty? Hyi, emme mekään. Ajatuskin puistattaa.

Pölyisen organisaation sijaan meillä on brändiarvoltaan mieletön perhe, joka asettaa trendejä ja josta kirjoitetaan lehdissä. Jos et pelkää korkeita paikkoja, tarjoamme todellisen näköalapaikan kiinteistöalan huipulta.

Etsimme kasvavaan perheeseemme isosti ajattelevaa intohimoista viestijää ja sisällöntuottajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Luot sisältöä pääosin eri somekanaviin, minkä lisäksi pääset toteuttamaan itseäsi videoiden, kuvien ja blogitekstien muodossa. Arvostamme visuaalista silmää ja sujuvaa kirjoitustaitoa. Journalistinen osaaminen, kuvankäsittelyohjelmien hallinta ja siedettävä luonne ovat plussaa.

Neliöt Liikkuun viestijänä pääset luomaan viestintä- ja somestrategiaa alusta asti, toteuttamaan luovuuttasi ja työskentelemään kiinteistöbisneksen edelläkävijätoimistossa. Rajanasi on taivas ja apunasi innostunut joukko varatuomarista viestintäkonsulttiin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoiveesi osoitteeseen info@neliotliikkuu.fi, kirjoita otsikoksi ”sisällöntuottajarekry”. Tehdään sinusta tähti!

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.