fbpx

Korkealaatuista ja modernia vuokravälitystä alan kokeneimpien ammattilaisten kera.

Neliöt Liikkuu LKV tuo nyt myös korkealaatuisen ja ammattitaitoisen vuokravälityksen alalle. Uudenmaan kokeneimmat ja ammattitaitoisimmat vuokravälittäjät palveluksessanne, joilla reilusti yli 3000 vuokratun asunnon kokemus.

Tarjoamme asunnon vuokraukseen laadukkaat kuvat, pätevät ammattilaiset ja laaja näkyvyys siellä, missä vuokralaisetkin ovat eli internetissä. Tavoitamme internetissä joka 4. pääkaupunkiseudulla asuvan näin löydämme paremmin ja nopeammin potentiaalisia vuokralaisia.

 

Asunnon vuokrausta Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Meidän kauttamme neliöt liikkuvat nopeasti. Vuokraamme asuntoja koosta ja hinnasta riippumasta koko pääkaupunkiseudulla.  Tällä hetkellä vuokrattavissa oleviin kohteisiimme voit tutustua Vuokrattavat asunnot -sivullamme.

 

Takuu asunnon vuokraukselle.

Me annamme takauksen vuokralaisten laadulle. Jos vuokrasuhde päättyy vuokralaisesta johtuvista syistä, ennen kuin asunnossa on asuttu vuosi etsimme uuden vuokralaisen ilman välityspalkkiota.

Välityspalkkio 1 kk vuokra + alv (24%)

 

Miksi valita meidät?

  1. Rehellinen arvio vuokrapyynnistä parhaaseen markkinahintaan
  2. Kokeneet ja ammattitaitoiset vuokravälittäjät
  3. Laadukkaat kohdekuvat
  4. Nopea vastausaika niin vuokralaisten, kuin vuokranantajien suuntaan
  5. Suomen suurin some-näkyvyys
  6. Vuoden takuu työstä

 

Välitysliikkeen kautta vuokrausprosessin hoitaminen on niin vaivattomampaa kuin turvallisempaakin. Ammattitaitoinen välittäjä osaa hinnoitella ja markkinoida kohteen niin, että vuokranantaja saa parhaan mahdollisen vuokran markkinatasoon nähden. Välitysliike tekee vuokraukseen liittyvät sopimukset ja näin vuokrasopimuksen osapuolet voivat olla varmoja siitä, että vuokrausprosessi ja siihen liittyvät dokumentit ovat tehty lain ja hyvän vuokratavan mukaisesti.

Ammattitaitoinen välittäjä tutkii hakijoiden taustat ja etsii asuntoon hyvän vuokralaisen. Myös hakijat mieltävät yleisesti luotettavammaksi tavaksi vuokrata asunto välitysliikkeen kautta kuin suoraan yksityiseltä. Tällöin hakijat kokevat, että koko prosessi ja itse vuokrasopimus on hoidettu lainmukaisesti ja myötäilee hyvää välitystapaa.

Ammattitaitoisella välittäjällä on kattava kuva markkinatilanteesta pohjautuen kokemukseen alueen toteutuneista vuokrista. Tällöin ammattitaitoinen välittäjä määrittelee asunnon vuokrapyynnin niin, että se houkuttelee hyviä vuokralaisehdokkaita. Hyvällä vuokralaisella on aina varaa valita, eikä hänen tarvitse maksaa ylihintaista vuokraa. Kun välitysliikkeellä on kattava näkyvyys, tavoitamme parhaat vuokralaisehdokkaat. Lähtökohtaisesti korkein vuokra ei takaa välttämättä hyvän vuokralaisen kriteereitä täyttävää asukasta. Tavoitteena on saada hyvä vuokralainen parhaaseen mahdolliseen markkinavuokraan tavoitellussa ajassa.

Mikäli vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen päättymään ennen ensimmäistä mahdollista irtisanomisajan alkamispäivää, välitämme asuntosi uudelleen ilman välityspalkkiota.

Lisäksi saat 1kk sopimussakon vuokralaiselta suoraan tilillesi.

Asiat hoidetaan sinun tarpeitasi ajatellen. Koko prosessi on mahdollista hoitaa sähköisesti tai vaihtoehtoisesti tavata asunnolla toimeksiantokäynnin merkeissä.

Tämän jälkeen hoidamme koko vuokrausprosessin laadukkaasti pitäen sisällään mm. asunnon kuvauksen, markkinoinnin, esittelyt, hakijoiden taustojen tarkistuksen, vuokrasopimuksen laatimisen sekä avaintenluovutuksen sopimuksen mukaan. Olemme myös mielellämme apuna koko vuokrasuhteen ajan, mikäli kysymyksiä ilmenee!

Elämä on muutenkin kiireistä ja aikataulutettua – me haluamme, että sinulle jää aikaa elämäsi tärkeimpiin asioihin.

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.