fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Has to be done – toistot tuovat tulosta

Has to be done kuvaa yrityksemme asennetta – ei auta muu, kuin ryhtyä tekemään, sillä mikään ei tapahdu itsestään. Kilot eivät lähde itsestään, asunnot eivät mene kaupaksi itsestään, firma ei kasva itsestään. On noustava sängyn pohjalta, käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin.

Has to be done -ideologia syntyi kuntosalilla. Salilla käynti on yksi päivän to do -listan asioista, suoritus siinä missä kaupassa käyntikin. Jos haluat nauttia treenaamisen hyödyistä, on treenattava, vaikka ei aina huvittaisikaan. Has to be done -slogan kuvaa urheilun lisäksi myös hyvin yritystämme ja tapaamme toimia. Neliöt Liikkuu on väkevää asennetta, ammattitaitoa ja hyvää meininkiä, mutta se on ennen kaikkea paljon työtä ja sarja oikein tehtyjä suorituksia asiakkaidemme parhaaksi.

Kasvu vaatii aikaa – niin urheilussa kuin bisneksessäkin

Urheilu ja bisnes muistuttavat paljon toisiaan. Kumpikin vaatii itsekuria, toistoja, jatkuvaa tekemistä ja uskoa itseensä. Salilla noudatamme ohjelmaa ja teemme lukemattomia toistoja. Kasvu vaatii aikaa. Sama pätee elämään ja bisnekseen.

Arkemme muodostuu erilaisista tehtävistä, jotka on suoritettava, jos haluaa päästä eteenpäin. Eri tehtävät vaativat erilaista lähestymistapaa, eri määrän aikaa ja erilaista osaamista. Jotkut ovat yksinkertaisia ja nopeita ja toiset vaativampia, jotka voivat vaatia työtä jopa vuosien ajan.

Samoin toimii bisnes. Menestyneet bisnesosaajat eivät ole menestyneet paremman lähtötilanteen tai hyvien kontaktiensa takia. He ovat menestyneet, koska he ovat jaksaneet tehdä ja suorittaa erilaisia tehtäviä saavuttaakseen päämääränsä. Kiinteistönvälitysbisneksessä asunnot eivät mene kaupaksi itsestään, vaan asunnon myynti tai vuokraus on liuta erilaisia suorituksia, jotka on tehtävä, mikäli halutaan päästä maaliin saakka. Meillä ei ole hyllyssä valmiita ostajia tai vuokralaisia asunnoille, vaan jokainen toimeksiantomme on uniikki. Toimeksiannon jälkeen tartumme työhön ja oikeiden toimenpiteiden kautta löydämme ostajan myynnissä oleville kohteillemme nopeasti ja oikeaan hintaan.

Kaava menestykseen on siis hyvin yksinkertainen: ota tehtävä vastaan ja ala suorittaa. Vain siten tavoitteet tulevat todeksi.

Neliöt Liikkuu kasvaa ensi vuonna laatu edellä

Kulunut vuosi on ollut meille huiman kasvun vuosi. Kesän jälkeen olimme jo tuplanneet liikevaihdon ja myös toimiston väkimäärä oli kaksinkertainen ensimmäiseen toimintavuoteen verrattuna. Tämän syksyn aikana Neliöt Liikkuu -tiimi on asettunut uusiin liiketiloihin, prosesseja on hiottu entistä toimivammiksi ja jokaisella tiimin jäsenellä on fokus kirkkaana mielessä. Näillä eväillä on mahtavaa päästä starttaamaan uusi vuosi 2021.

Yrityksemme ensi vuoden tavoitteena on kasvaa entisestään, mutta kasvua ohjaa tärkein periaatteemme. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset myös tulevana vuonna, mikä tarkoittaa sitä, että määrän sijaan kiinnitämme kasvun aikana huomiota laatuun ja panostamme hyvään & motivoivaan työyhteisöön.

Mitä vuosi 2021 tuo sinulle tullessaan? Mitä tahansa tavoitteletkin, toteuta se Has to be done -asenteella. Saavutat tavoitteet, kun tartut toimeen ja toteutat väsymättä toimintasuunnitelmaa. Neliöt Liikkuu -tiimi kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa menestyksekästä vuotta 2021!

Oletko myymässä asuntoa? Huippuvälittäjämme tarttuvat toimeen, ota yhteyttä.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.