fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Mielettömät työpaikkaedut – Ostimme työntekijöille yli 100 000 euron superauton

Neliöt Liikku LKV teki ensimmäisenä toimintavuotenaan paremman tuloksen mitä oli osattu budjetoida. Yrityksen osakkaat ovat päättäneet olla nostamatta osinkoja ja panostaa tärkeimpään resurssiin: työntekijöihin.

Yritykselle on hankittu työntekijöiden käyttöön lähes uutuuttaan kiiltävä BMW i8 Coupé. BMW i8 on katseet kiinnittävä auto, joita on Suomessa vain noin 50 vastaavaa. Uuden vastaavan auton arvo on 180 000 euron luokkaa. Auton saa kuukausittain käyttöönsä Neliöt Liikkuu LKV:n paras myyjä. Vuosi 2020 alkaa vauhdikkaasti, sillä jo tammikuun alusta auto on parhaan myyjän käytössä.

“Me halutaan ottaa onnistumiset tosissaan ja siten motivoida meidän työntekijät, siihen ei ihan pelkät kukkakimput tai illalliset Rossossa mun mielestä riitä. Tämä on tosi poikkeuksellista, sillä tällaista henkilökunnan huomiointia ei alalla ole ennen nähty eikä BMW i8 Coupékaan ole aivan tavanomainen auto.” Andrei Koivumäki, yksi yrityksen neljästä perustajaosakkaasta summaa.

BMW i8 Coupén yhdistetty sähkö- ja bensamoottori siivittää auton 100 km /h nopeuteen vain 4,4 sekunnissa. i8 määrittelee autoilun aivan uudelle tasolle, jo pelkästään auton näkeminen saa adrenaliinin kohoamaan. “Meillä on alan kovimmat tekijät, joista haluamme pitää huolta. Kiinteistönvälittäjä matkustaa paljon paikasta toiseen. Meillä senkin voi tehdä tyylillä, kun alla on i8.” Koivumäki kertoo.

“Meillä on mennyt tämä ensimmäinen toimintavuosi hieman ajateltua paremmin ja jonkin verran ylimääräistä jäänyt viivan alle. Hallituksen puheenjohtaja Daniel Levi sitten ehdotti, että voitaisiin investoida lisää työntekijöihimme ja hankkia heille superauto. Siitä se idea sitten lähti. Mielestäni ehdotus oli tosi hyvä ja lähdimme pian miettimään vaihtoehtoja. BMW i8:iin päädyimme koska se erottautuu edukseen massasta sekä hybridinä oli melko ekologinen vaihtoehto.” Koivumäki jatkaa.

Visionamme on olla Suomen arvostetuin ja tunnetuin kiinteistönvälitysyritys. Työntekijöistä huolehtiminen on tärkeä osa räjähdysmäisesti kasvavan yrityksen strategiaa. Uusi hallitus tulee jatkossa panostamaan entistäkin enemmän työntekijöiden hyvinvointiin.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.