fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Asuntokaupat sokkona Kultainen Venla -finaalissa

Tv-alan Kultainen Venla -palkintojen lopulliset ehdokkaat on julkistettu. Televisioakatemian jäsenet ovat äänestäneet vuoden 2019 parhaita televisio-ohjelmia ja tekijöitä esituomariston valitseman shortlistin pohjalta. Televisioakatemian jäsenenä on yli 500 televisioalan ammattilaista. Asuntokaupat sokkona -ohjelma on valittu Lifestyle-kategoriassa kolmen parhaan joukkoon. Asuntokaupat sokkona -ohjelma toi kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälitysalan entistä lähemmäs ihmisiä ja loi kiinnostusta. Kultainen Venla -palkinnot jaetaan tammikuun 17. päivä järjestettävässä gaalassa.

“Totesin talvella 2018, jos tähän ohjelmaan lähden mukaan, niin Kultaiseen Venlaan on päästävä. Me tehtiin se!” Andrei Koivumäki kertoo innoissaan. Asuntokaupat sokkona tuotettiin ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 2018 ja tällainen huomiointi alan kovimmassa palkintogaalassa on hieno juttu!

Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa laitettiin neliöt liikkumaan

Keväällä 2019 Nelosella käynnistyi uusi ohjelmaformaatti: Asuntokaupat sokkona. Ohjelmassa 10 erilaista perhettä luottivat yhden elämänsä suurimmista päätöksistä toisiin käsiin. Ohjelmassa Andrei Koivumäki, yksi Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenistä, etsi perheille uudet kodit.

Asuntokaupat sokkona -ohjelmaa tuotettiin kymmenen jakson verran. Jokaista jaksoa katsottiin yli 600 000 kertaa. Ohjelman myötä Neliöt Liikkuu LKV:n saama maanlaajuinen tunnettuus on omaa luokkaansa.

Asuntokaupat sokkona Kultainen Venla | Neliöt Liikkuu LKV

Kahdentoista ohjelmakategorian lisäksi Kultaisella Venlalla palkitaan vuoden Paras mies- ja naisnäyttelijä sekä Paras käsikirjoittaja ja Vuoden ohjaaja fiktio ja viihde & events kategorioissa. Jäsenten äänestämät voittajat sekä yleisön suosikit sarjoissa Paras esiintyjä ja Paras ohjelma julkistetaan Kultainen Venla -gaalassa 17.1.2020 Suomen Kansallisoopperassa. Tilaisuus televisioidaan suorana lähetyksenä Nelonen-kanavalla.

 

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.