fbpx

Neliöt Liikkuu LKV vuosikatsaus

Neliöt Liikkuu – ensimmäisen vuoden katsaus

Neliöt Liikkuu näki päivänvalon helmikuussa 2019 ja huh, mikä vuosi meillä on ollut! Neliöt Liikkuu LKV:n katse on yleensä tiukasti tulevassa, mutta tässä blogipostauksessa peruutamme ajassa hieman taaksepäin. Analysoimme ensimmäistä toimintavuottamme ja kerromme, miten liiketoimintamme on reilussa vuodessa kasvanut.

Vuoden 2018-2019 vaihteessa Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsenet ja ystävät Andrei KoivumäkiTuomas KukkoDaniel Levi ja Samu Siponen päättivät, että on aika laittaa neliöt liikkumaan – ihan oikeasti. Kun Neliöt Liikkuu aloitti toimintansa helmikuussa 2019, kiinteistönvälittäjiä oli kolme. Vuoden lopussa välittäjien määrä oli jo tuplaantunut kuuteen. Samassa ajassa liikevaihto nousi vajaan toimintavuoden aikana nollasta 700 000 euroon.

Vuonna 2019 kasvu oli nopeaa ja tilikauden tulos positiivinen. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että Neliöt Liikkuu LKV:n kasvu saatiin aikaan omin resurssein ilman pääomasijoittajien panosta tai rahoituslaitoksen lainoja. Perustimme yrityksen ilman valmiin organisaation toimintamalleja tai tukitoimia. Se vaati kovaa työtä ja aluksi yrityksen johtamiseen ja kasvuun tarvittava panos otettiinkin yrityksen perustajavälittäjien selkänahasta. Ensimmäisen vuoden kovalla työllä rakensimme tulevaisuuden menestystä.

Koronakeväästä huolimatta Neliöt Liikkuu jatkaa kasvuaan

Vuonna 2020 koronavirus pysäytti maailman, mutta Neliöt Liikkuu LKV:n vauhtia se ei ole hidastanut. Kuluva vuosi on pian puolessa välissä ja liikevaihtomme on jo nyt tässä vaiheessa vuotta viime tilikautta vastaavalla tasolla. Tavoitteenamme on kasvaa maltillisesti ja hallitusti, mutta laadusta emme suostu tinkimään. Massapalveluiden sijaan tarjoamme asiakkaillemme jatkossakin sitä, mitä he ansaitsevat: parasta laatua ja palvelua kiinteistönvälityksessä.

Kuluvana kesänä aloitimme myös vuokra-asuntojen välityksen. Haluamme tuoda vuokranvälitykseen samaa korkeatasoista palvelua kuin kiinteistönvälityksessä on jo nähty. Uusi palvelumme on saanut upean vastaanoton, sillä lyhyessä ajassa kauttamme on vuokrattu jo kymmeniä asuntoa.

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on menestyksemme avain

Samalla kun yrityksemme liikevaihto on kasvanut, myös yrityksemme työntekijöiden määrä on noussut vauhdilla. Kesäkuussa 2020 tiimissämme on jo 11 kiinteistönvälitysalan huippua ja välittäjien lisäksi olemme saaneet vahvistukseen mukaan neljä työntekijää toimiston tukitoimiin.

Asiakkaiden tyytyväisyyden lisäksi meille tärkeintä on työntekijöidemme hyvinvointi. Haluamme tarjota työntekijöillemme hyvän työpaikan ja välittäjille parhaan ympäristön ja työkalut, sekä kannustavan ilmapiirin jotta välittäjät pääsevät loistamaan siinä, missä he ovat parhaita. Neliöt Liikkuu LKV: n menestys syntyy välittäjien henkilökohtaisen menestymisen kautta; kun välittäjät voivat hyvin, se näkyy myös tuloksessa. Uskomme ja panostamme ihmisiin, sillä ihmiset ovat tämän yrityksen tärkein voimavara.

Vaikka juhlimme jokaista onnistumista, emme jää kieriskelemään onnistumisen mukavaan tunteeseen. Juhlan jälkeen suuntaamme katseet eteenpäin kohti uusia tavoitteita. Haluamme muuttaa kiinteistön- ja vuokranvälitysalaa Suomessa ja se onnistuu ainoastaan kehittymällä. Vuoden 2020 toisella puolikkaalla panostammekin entisestään toimintamme ja itsemme kehittämiseen ja kasvuun.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.