fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Neliöt Liikkuu LKV uusi toimisto

Neliöt Liikkuu LKV saapuu Etu-Töölöön.

Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tiedottaa, että olemme muuttaneet uuteen toimistoomme Helsingin Etu-Töölöön tukeaksemme yrityksemme kasvua.

Haluamme toimistollamme inspiroida ja luoda otolliset ympäristöt monenlaisiin työskentelytapoihin – voit olla ja työskennellä juuri sellaisena kuin olet. Meiltä löytyy sekä yhteisiä tiloja että rauhallisia työtiloja hiljaisuutta arvostavalle.

 ”Täällä tehdään historiaa.”

Tilamme henkivät sitä, millainen kiinteistönvälitystoimisto on kyseessä.

Toimistomme ei ole pelkkä toimisto. Perheemme on huippuammattilaisten koti ja siltä toimistommekin pitää näyttää. Me välitämme siitä millaisessa ympäristössä työpäivänsä saa viettää. Me välitämme viihtyvyydestä, työhyvinvoinnista ja motivoinnista. Mitä näet jos nostat katseesi työpisteeltäsi?

Kuten nimikin kertoo… Museokatu on tunnettu yhtenäisistä kortteleistaan, kivijalkaliikkeistään ja rauhallisesta tunnelmastaan. Miltä sinusta tuntuisi saapua toimistolle historialliseen ja arvokkaaseen Museokadun kulmataloon, jonka avarista ikkunoista aukeavat upeat näkymät Etu-Töölön sydämeen?

Suuri kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, ilman teitä emme olisi tässä.

Olemme kiitollisia, että olette valinneet juuri meidät palvelemaan teitä ja antaneet samalla meille mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa niin yrityksenä kuin perheenä. Yksikään meidän saavutuksistamme ei olisi ollut mahdollinen ilman teitä.

 

Neliöt Liikkuu LKV
Museokatu 7,
00100 Helsinki

 

Seuraa kanaviamme sosiaalisessa mediassa nähdäksesi miltä uudet toimitilamme näyttävät & jos satut olemaan alueella, olet aina tervetullut tervehtimään meitä!

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.