fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Usko, toivo ja Neliöt Liikkuu

VUOSI 2019

Ensimmäisenä vuotena aloitimme nollasta ilman nettisivuja, materiaaleja, tulostimia – ilman mitään. 30m2 toimistossa neljän perustajaosakkaan Andrein, Samun, Tuomaksen ja Danielin kanssa, joista välitystyötä tekivät kolme ensimmäistä. Tällä kokoonpanolla puskimme eteenpäin heinäkuuhun 2019 saakka, jonka jälkeen tiimiimme liittyi loppuvuodesta muutamia välittäjiä.

Teimme olosuhteista huolimatta loistavan noin 700 000 euron liikevaihdon aloitettuamme toimintamme vasta helmikuussa ja vain kolmella välitystyötä tekevällä henkilöllä. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen perustimme yrityksemme yhden kuukauden varoitusajalla eikä mikään tosiaan ollut valmista, mutta meillä oli vahva usko tekemiseen.

VUOSI 2020

Toisena liiketoimintavuotena tammikuussa 2020 meiltä löytyi jo 9 välitystyötä tekevää henkilöä.

Syyskuusta joulukuuhun 2020 yhteensä 14 välitystyötä tekevää henkilöä.

Liikevaihto vuonna 2020 noin 1,7 miljoonaa euroa. Liikevaihdon muutosprosentti ensimmäiseen vuoteen nähden oli 142,2%.

Liikevoittoa Neliöt Liikkuu LKV teki yli 103 000 euroa eikä osinkoja nostettu. Olemme kasvuyritys ja osinkojen nostot ovat meille toistaiseksi täysin toissijainen seikka. Toimintamme käynnistettiin ja pyörii edelleen täysin tulorahoituksella – näemme järkeväksi laittaa kaikki voitot takaisin yritykseen, kasvattaa toimintaa ja tehdä siitä entistä laadukkaampaa.

VUOSI 2021

Vuoden 2021 alkaessa joukkoomme liittyi kaksi välitystyötä tekevää henkilöä ja huhtikuussa vielä yksi lisää. Tiimimme vahvistui entisestään myös muutamilla uusilla henkilöillä, jotka taustalla mahdollistavat, että Neliöt Liikkuu.

Tällä hetkellä meitä on 17 välitystyötä tekevää henkilöä, joista kaksi erikoistuvat pelkästään vuokravälitykseen.

Tämän lisäksi tiimiimme kuuluu myös kaksi myyntiassistenttia, luovan tiimin vetäjä, mediavastaava, viestintäspesialisti, varatuomari ja lakimies sekä muut taustatiimissä toimivat ja yhteistyökumppanit.

Tavoite vuoden 2021 liikevaihdoksi on 3 000 000 euroa. Toukokuussa 2021 viiden kuukauden jälkeen vuoden alusta liikevaihtomme oli jo 1 250 000 euroa.

Menestyksen salaisuutta ja reseptiä kysellään tasaisin väliajoin. ”Salaisuutemme on ihmisissä ja työnteossa. Jotkut selittävät, keksivät tekosyitä ja valittavat, kun toiset taas keksivät ratkaisuja ja tekevät”,  Andrei Koivumäki, Neliöt Liikkuu LKV:n perustaja vastaa.

Suurin osa kiinteistönvälitysyrityksistä tekee 3 miljoonan liikevaihdon noin 40-45 välitystyötä tekevällä henkilöllä Suomessa. Ei siis ole epäselvää etteikö meillä tehtäisi tulosta kun saavutamme melkein samoja tuloksia puolet vähemmällä henkilömäärällä, kuitenkaan koskaan tinkimättä korkeista laatu- ja palvelustandardeistamme.

USKO, TOIVO JA NELIÖT LIIKKUU

Perustaessamme yritystämme monet nauroivat meille alan sisällä ja sen ulkopuolella. Olemme tehneet monia asioita ennakkoluulottomasti ja hieman räväkämmin kuin alalla tai Suomessa ollaan totuttu. Uskomme aina tuloksiin ja numeroihin, jotka puhuvat puolestaan ja olemmekin kasvattaneet yritystämme täysin orgaanisesti ja täysin tulorahoituksella. ”Perustimme yrityksemme omilla rahoillamme ja tähänkään päivään mennessä emme ole ottaneet euroakaan lainarahaa yrityksellemme”, Samu Siponen, Neliöt Liikkuu LKV:n perustajaosakas kommentoi.

Meillä ei naureskella vaan me kannustamme, vaikka toimintatapa eroaisikin omastamme. Koko yrityskulttuurimme pohjautuu tekemiseen ja siihen, että meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin hän on ja siksi me menestymme.

Täällä tehdään historiaa – Neliöt Liikkuu.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.