fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Tavoitteet on tehty saavutettaviksi

Vaikka katseemme on tiukasti kohti tulevaisuutta, on vuosikatsaus hyvä tapa reflektoida tilikauden tapahtumia. Viime vuonna päätimme tilinpäätöstä käsittelevän blogitekstin ”Usko, Toivo ja Neliöt Liikkuu” sanoihin Täällä tehdään historiaa. Ja niin me taas teimme. 

OLEMME RIKKONEET JOKA VUOSI OMAT ENNÄTYKSET

Jatkoimme harkittua kasvua myös vuonna 2021 – vahvistimme tiimiämme neljällä uudella välittäjällä sekä assistentilla, jolta löytyy LKV-tutkinto sekä kaupanvahvistajan titteli. Yrityksen henkilöstömäärän kasvaessa haluamme varmistaa, että välittäjillämme on alan parhaimmat tekijät tukemassa työtä.

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 3 138 225,25€, mikä on jälleen lähes tuplasti enemmän verrattuna edellisen vuoden (2020) liikevaihtoon. Tällaiseen tahtiin ei  jokainen yritys pysty useampana vuotena peräkkäin.

Samu Siponen kommentoi: ”Vuosi 2021 oli hyvin kaupallinen vuosi, mutta kilpailu alalla kohteista on ollut erittäin kovaa. Olemme kuitenkin suoriutuneet erinomaisesti ja päässeet kaikkiin asetettuihin tavoitteisiin ja jopa ylittäneet ne.”

MENESTYS EI OLE SATTUMAA

Neliöt Liikkuu on ilmiö, joka näkyy ja kuuluu. Vuonna 2021 brändimme suunta kirkastui ja vakiinnutti yhä paikkaansa Suomessa. Neliöt Liikkuu -brändin tunnettuudesta kertoo parhaiten se, että toimimme ainoastaan Uudellamaalla, mutta brändimme on tunnettu koko Suomessa.

Olemme alusta asti uskoneet omaan tekemiseen ja olleet alallamme suunnannäyttäjiä. Siksi jatkamme brändimme kehittämistä ja haluamme joka vuosi tarjota jotain uutta.

”Mietimme jatkuvasti, ketkä ovat omien alojensa Neliöt Liikkuu. Sellaiset yksilöt ja yritykset, jotka haluavat uudistaa ja ovat rohkeita. Sellaisten kanssa haluamme tehdä yhteistyötä”, kommentoi Andrei Koivumäki.

NELIÖT LIIKKUU ON PERHE

Investoimme itse erityisesti henkilöstöön, sillä pidämme työhyvinvointia erittäin tärkeänä ja yhteishenkemme onkin meille tärkein onnistumisen mittari.

”Ihminen viettää töissä suuren osan elämästään, joten on erittäin tärkeää, että siellä on hyvä olla. Olemme kasvaneet täysin orgaanisesti ilman ainuttakaan lainaa ja rekrykampanjoita tähän asti. Tavoitteemme ei ole kasvaa Suomen suurimmaksi, vaan laadukkaimmaksi, tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi alan toimijaksi. Haluamme olla välitysliike, joka on kaikkien alan parhaiden uratavoitteena. NL on menestyneimpien välittäjien koti”, tiivistää Andrei Koivumäki.

Laajentumishuhuista Samu ja Andrei toteavat: ”Jo ensimmäisestä vuodesta lähtien eri alan huiput ja toimijat ovat lähestyneet NL:ää ympäri Suomen laajentumiseen liittyen. Meillä olisi kaikki mahdollisuudet laajentua, mutta toistaiseksi pelikenttämme on Uudellamaalla. Eihän sitä koskaan tiedä…”

VUODEN 2022 TAVOITE

Jatkamme edelleen orgaanista ja harkittua kasvua ja keskitymme brändin tunnettuuden vahvistamiseen. Aiomme panostaa tänä vuonna myös entistä enemmän henkilöstömme hyvinvointiin. Keskittyminen perusasioihin korreloi usein myös tuloksiin.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.