fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Neliöt Liikkuu LKV laajentaa Lahteen

Mistä kaikki lähti? Neliöt Liikkuu LKV perustettiin tammikuussa 2019. Yrityksen perustaminen lähti tarpeesta. Halusimme luoda itsellemme alan parhaimman työpaikan, kun muut välitystoimistot eivät vastanneet täysin tarpeitamme. Tästä syystä visionamme on edelleenkin olla alan paras työpaikka ja brändi nyt ja aina, niin itsellemme, kuin myös muille. Haluamme samalla ajatella, että NL ei ole pelkästään kiinteistönvälitysyritys eikä työpaikka vaan yhteisö ja osa populäärikulttuuria. Tarinamme on vasta alussa.

Tykkäämme seuraavasta ideologista: narulla ei kannata työntää, narulla kannattaa vetää. Siispä kaikki rakennetaan siten, että voimme työntämisen sijasta vetää. Meillä korostuu vahvasti NL-filosofia ja NL-arvot, jotka ajavatkin meitä myös eteenpäin.

Nopeus, suora ja rehellinen kommunikointi, laatu sekä esimerkkinä toimiminen. Meillä varjellaan yhteishenkeä ja NL-fiilistä, jonka takia ihmiset viihtyvät meillä. Siksi voitot ja häviöt ovat yhteisiä. Jokainen myös saa olla juuri sellainen, kuin on. Palkkaamme tästä syystä vain kokeneita tekijöitä. Emme palkkaa ketään alan ulkopuolelta, jotta laatu ja brändi ei pääsisi kärsimään ”harjoittelijoista”. Samoin NL-fiilis pysyy vahvana, koska uskomme, että ihmisten pitää viihtyä työpaikalla, jos NL:ää sellaiseksi voi edes kutsua. Haluamme ajatella niin, että täällä luodaan parhaat puitteet parhaalle menestykselle, jossa tehdään asunnon vaihtamisesta ihmisille mahdollisimman helppoa.

Kuten Andrei Koivumäki sanoisi: ”mies voi lähteä Lahesta, mutta Lahti ei voi lähteä miehestä.”

Kerrataanko vuotta 2024? Vuosi aloitettiin isolla statementillä eikä vauhti ole hiipumassa.

10.1. julkaistiin meidän yritysjärjestelyt, jossa Rive LKV:n (ex- Kodit.io LKV) koko suomen kiinteistönvälitysliiketoiminta siirtyi Neliöt Liikkuu LKV:lle.

Samalla päivämäärällä avasimme myös Tampereen toimipisteen ja yli tuplasimme yrityksemme kokoa – nyt tiimimme koostuu jo n. 50:stä kokeneesta alan ammattilaisesta.

Tammi- ja helmikuu meni kuin siivillä sillä löimme kahden loistavan yrityksen prosessit ja toimintamallit yhteen. Paransimme niitä entisestään. Integroimme erilaisia teknologioita. Paransimme välittäjien työkaluja. Teimme brändi- ja markkinointityötä. Seurasimme talouslukuja ja, mikä tärkeintä varjelimme ja vahvistimme entisestään NL-fiilistä sekä ideologiaa. Työ ei ole vieläkään loppu ja sen tulokset tulevatkin näkymään aivan kohta eksponentiaalisena kasvuna.

Tästä työmäärästä huolimatta olemme ehtineet tehdä taustalla myös uusia liikkeitä haastavasta markkinasta huolimatta ja yksi näistä on Lahden toimipisteen avaaminen, mikä lähti taas jälleen kerran tarpeesta. Tämän lisäksi koimme tämän olevan meille strategisesti tärkeä liike tulevaisuuden kasvua ajatellen. Lahti avasi ovensa aurinkoisena päivänä, tiistaina 5.3.2024.

Tavoitteena on tuoda Lahteen nykyaikainen ja laadukas toimija asiakkaille, jonka kautta asunnon myynti, osto ja vuokraus onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti ja samalla tarjota sen alueen välittäjille alan paras työpaikka ja yhteisö.

Uskomme, että jo tänä vuonna saamme NL:stä merkittävän toimijan myös Lahden alueella.

Alalla ei nyt tapahdu kauheasti mitään. Moni istuu edelleenkin poteroissaan siilipuolustuksessa. Osa vaihtaa pienempiin liiketiloihin, osa lomauttaa backofficea ja osa menee valitettavasti kiinni. Tällöin moni ajattelisi, että nyt on huonoin aika laajentaa toimintaansa ja tuoda uusia palveluita. Me taas uskomme, että se on paras aika iskeä, jos on valmis tekemään töitä ja sen olemme oppineet, että mikään ei tule ilman uskoa ja töitä. Nyt on meidän aika näyttää miten Suomessa voi onnistua ja menestyä vaikka kaikki olisi sitä vastaan.

Jos operoit kyseisellä alueella ja haluat tulla osaksi tätä tarinaa niin ole luottamuksellisesti yhteydessä: info@neliotliikkuu.fi

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.