fbpx

Asunnon myynti yhdessä päivässä onnistuu ammattilaisen avulla

Asunnon myyminen yhdessä päivässä on kiinteistönvälittäjälle huippusaavutus, joka vaatii toteutuakseen myös hieman onnea. Asunnon myynti yhdessä päivässä ei ole kuitenkaan pelkkää onnenkantamoista, vaan raudanlujan ammattitaidon osoitus. Seuraavien kuuden askeleen avulla kerromme, miten myymme asuntosi nopeasti ja oikeaan hintaan – parhaassa tapauksessa jopa yhdessä päivässä.

1. Tunnemme asuntomarkkinat ja siksi hinnoittelemme kohteet oikein

Markkinatilanteen tunteminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta kiinteistönvälittäjä osaa arvioida asunnolle oikean hinnan. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat asuntomarkkinat kuin omat taskunsa ja siksi myytävien kohteidemme hinnoittelu osuu aina nappiin. Kun asunto on hinnoiteltu oikein, potentiaaliset ostajat kiinnostuvat kohteesta heti. Mitä useampi ostajaehdokas, sitä parempi tilanne on asunnon myyjälle, sillä tarjouskilpailun myötä myös asunnon lopullinen myyntihinta kohoaa usein ennätyslukemiin. Tarjouskilpailutilanteessa asuntokauppa etenee usein vauhdilla, sillä kilpailun myötä myös ostopäätökset syntyvät nopeasti. 

Emme lisää myytävien asuntojen hintaan tinkivaraa tai ylihinnoittele asuntoa miellyttääkseemme asiakasta. Jos asunto hinnoitellaan liian korkeaksi, asunto päätyy lopulta alennusmyyntiin ja menettää kiinnostuksen ostajien silmissä. Tällöin asunnon myyminen vaikeutuu huomattavasti ja kun asunto lopulta menee kaupaksi, myyntihinta jää usein alhaiseksi ja tinkivarakin on sulanut pahimmillaan moninkertaisesti.

2. Tutustumme huolellisesti myytävään kohteeseen

Teemme kaikista myyntiin tulevista kohteistamme täydellisen esiselvityksen, jotta pieninkään yksityiskohta ei jää epäselväksi. Kun tunnemme kohteen läpikotaisin, onnistumme markkinoimaan asuntoa juuri oikealle kohderyhmälle ja nostamaan markkinoinnissa asunnon parhaat puolet esiin. Pystymme palvelemaan myös ostajaehdokkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja säästämme kaikkien osapuolien aikaa, kun asioita ei tarvitse selvittää jälkikäteen.

Asunnon myynti yhdessä päivässä | Neliöt Liilkkuu LKV - Asennetta ja ammattitaitoa3. Panostamme laatuun myös myynti-ilmoituksessa

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua, ja tämä pätee myös myynti-ilmoituksiin. Käytämme pääkaupunkiseudun parhaimpia kuvaajia, jotta asiakkaamme pääsevät tutustumaan kohteeseen kuvien ja videon avulla perin pohjin jo omalta kotisohvalta käsin. Laadukkaiden myyntikuvien avulla potentiaaliset ostajat hahmottavat asunnon pohja- ja sisustusratkaisut hyvin jo ennen asuntonäyttöä.

Mielestämme aika on ihmisen tärkein resurssi, emmekä halua tuhlata kenenkään aikaa – oli se sitten asiakkaan tai meidän omaamme. Kun potentiaalinen ostaja saa kaikki tarpeelliset tiedot asunnosta välittömästi jo myynti-ilmoitusta selatessa, säästetään kaikkien aikaa ja arvokkaita myyntipäiviä.

4. Kohdennamme markkinointia ja hyödynnämme dataa

Teemme kaikille myytäville kohteille yksilöllisen markkinointisuunnitelman, sillä onhan jokainen asuntokin uniikki. Kohdennamme markkinoinnin oikealle kohderyhmälle, sillä 200 neliön omakotitalolla Porvoossa ja 20-neliöisellä kerrostaloyksiöllä Helsingin Punavuoressa on omat kohderyhmänsä. 

Kohdennettu markkinointi perustuu mutuilun sijaan tutkittuun dataan. Kun markkinointi on kohdennettu oikealle kohderyhmälle, tavoitamme potentiaaliset ostajat oikeissa kanavissa oikeaan aikaan. Kohdennettu markkinointi on tehokasta ja nopeaa, mikä sopii tyyliimme ja mahdollistaa asuntojen nopean myynnin.

5. Tunnemme ostajat

Tunnemme hyvin erilaiset kohderyhmät ja puhumme ostajien kanssa samaa kieltä. Avoimuus ja reiluus ovat meille tärkeitä arvoja, sillä haluamme osaltamme luoda kiinteistönvälitysalasta läpinäkyvää. Kun peli on avointa, myös asunnon ostajan on helppo luottaa välittäjään ja asunnon myynti etenee nopeasti ja hyvällä fiiliksellä.

6. Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme

Olemme onnistuneet luomaan upean all stars -joukkueen, jossa jokainen kiinteistönvälittäjämme on alansa huippu. Pitkäaikaisia asiakassuhteitamme yhdistääkin yksi asia: luottamus välittäjiemme ammattitaitoon. Kun asiakas luottaa välittäjään, välittäjä pääsee loistamaan ja tekee myös parasta mahdollista myyntitulosta asiakkaalle. Paras palaute työstämme on, kun asiakkaamme luovuttavat kotinsa avaimet meille luottavaisin mielin ja toteavat, että pankissa nähdään.

Onko kotisi myynti ajankohtaista?

Elämäsi suurimpia kauppoja ei tarvitse tehdä yksin. Ota yhteyttä huippuvälittäjiimme ja kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.