fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Mieli ja aika ovat ihmisen suurimmat voimavarat

Jokaisella meistä on vuorokaudessa sama määrä tunteja. Niitä ei voi ostaa tai säästää pahan päivän varalle. Mieli ja aika ovat ihmisen suurimmat voimavarat. Se, miten oman aikasi käytät ja kuinka pitkälle mielesi ja unelmasi sinut johdattavat, on sinun käsissäsi. Tai tarkemmin ottaen: korviesi välissä.

Kun Neliöt Liikkuu LKV:n perustajajäsen Andrei Koivumäki muutti Helsinkiin, hänellä oli taskussaan 400 euroa ja nolla päivää kokemusta kiinteistönvälitysalasta. Andrei ei tavannut sadun kiinteistömogulia, joka olisi avannut hänelle ovet valmiiseen menestykseen (sillä sellaista ei ole olemassakaan), mutta Andreilla oli työkaluinaan jotain parempaa: sammumaton liekki ja oikea asenne työhön.

Mahdollisuus menestykseen on korviesi välissä

Monella menestyjällä ei ole ollut aluksi muuta kuin usko ja asenne. Näiden ominaisuuksien avulla menestyjät ovat ohittaneet ne, joilla on ollut ulkoapäin tarkasteltuna paremmat lähtökohdat: valmiit kontaktit, hienot puvut ja loistavat suositukset, mutta joilta on puuttunut nälkä ja oikea asenne. Kun asenne ja usko omaan tekemiseen ovat kunnossa, kaikki muu tulee ajallaan.

Oikea asenne ja mindset ovatkin ihmisen suurimmat voimavarat. Kun uskot johonkin asiaan ja siihen, että unelmasi toteutuu, homma on jo puoliksi tehty, sillä mielesi on jo maalissa. Enää ei tarvitse muuta kuin keksiä keino, miten sinne päästään ja tehdä töitä tavoitteen saavuttamiseksi. Vaikka matka kohti unelmia voikin olla kivikkoinen, reitti sinne on helppo muistaa: tavoite – suunnitelma – toiminta. Siinä vaiheessa, kun sora hiertää kengissä ja matkaa maaliin on vielä jäljellä, oikea asenne ratkaisee ja erottaa jyvät akanoista.

Asennetta voi treenata

Motivaatiota ja menestyksen nälkää ei voi opetella. Ne ovat luonteenpiirteitä, jotka joko löytyvät ihmisestä, tai sitten eivät. Jokaisella ihmisellä asenne ja mindset ovat uniikkeja, eikä niitä voi ostaa, matkia tai opettaa. Niitä kuitenkin voi, ja ehdottomasti kannattaa, treenata ja virittää huippuunsa. 

Onko sinun ympärilläsi ihmisiä, jotka kannustavat sinua ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen ja tavoittelemaan unelmia? Vai lannistavatko muut ihmiset sinua joka päivä kertomalla, että et pysty tai osaa? Ympäröivillä ihmisillä ja ilmapiirillä on valtava vaikutus mieleen. Jos usko itseen alkaa hiipumaan, vaihda paikkaa ja etsi ympärillesi ihmisiä, jotka auttavat sinua kasvamaan.

Näin alkuvuodesta on hyvä hetki tehdä välikatsaus omaan elämään. Ota kynä ja paperia ja kirjaa paperille omat unelmasi ja tavoitteesi, jotta tiedät, mihin suuntaan mennä. Tämän jälkeen tarvitaan vielä keinot unelmien saavuttamiseksi ja sitten oletkin jo matkalla kohti unelmia – enää tarvitsee vain suorittaa. Jos kaipaat potkua suorittamiseen, suosittelemme lukemaan vuodenvaihteen blogipostauksemme Has to be done -asenteesta.

Palkkaamme vain kokeneita alan ammattilaisia 

Me Neliöt Liikkuu LKV:llä uskomme enemmän asenteeseen ja oikeaan mindsetiin, kuin pelkkään CV:hen. Sisäistä motivaatiota, nälkäistä asennetta tai periksiantamattomuutta ei voi ostaa. Matkalla kohti menestystä, näillä piirteillä on paljon merkitystä.

Neliöt Liikkuu -perhe on kiinteistönvälityksen huippuammattilaisten koti ja meillä on aina tilaa kovaa tulosta tekeville välittäjille. Kun haluat työskennellä parhaiden kanssa, sinulla on saavutettuja näyttöjä alalta ja haluat uudistaa kiinteistönvälitysalaa energisessä yrityksessä, Neliöt Liikkuu voi olla sinun uusi kotisi.

Tule töihin voittavaan tiimiin!

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.