fbpx

Miksi Neliöt Liikkuu on alan paras ja halutuin työpaikka – 7 syytä valita Neliöt Liikkuu

Brändi

Brändi on helppo myydä asiakkaalle, sillä Helsingin seudulla meidät tietää käytännössä kaikki. Olemme mm. jatkuvasti Fonectan Finder -yritystietokannan Top 10-haetuimpien yritysten joukossa. Kun valitset välitystoimistoksesi Neliöt Liikkuun, arviokäynneistä tulee helpompia, sillä brändi on jo myyty asiakkaalle.

Motivoiva työympäristö

Tämä syy on toki jokaisen firman rekryfiilistelyissä, mutta meillä Neliöt Liikkuulla tämä on aidosti totta. Meillä ei ole kuppikuntia tai selän takana puhumista. Vietämme vapaa-aikaa sopivasti tiiviissä porukassa yhdessä. Yritys panostaa niin sanotusti firman virkistystoimintaan eli löydät itsesi jahdilta ainakin kerran vuodessa. Jahti on vain bonus – työpaikan tekevät kollegat, jotka auttavat ja haluavat, että sinäkin menestyt.

Työkalut ja prosessit

Alan parhaat työkalut lupaavat myös kaikki välitysliikkeet. Mutta mitä se tarkoittaa oikeasti? Meillä se tarkoittaa, että systeemit on rakennettu aidosti palvelemaan välittäjiä. Mm. tukipalvelumme auttavat välittäjiä keskittymään olennaiseen. Taaksesi saat erinomaisen tiimin: juristin, sosiaalisen median osaajat, nettisivujen tekijät, valokuvaajan ja ennen kaikkea myynnillistä tietotaitoa, jotta voit ansaita erinomaisesti. Jokaisesta välittäjästämme luodaan talon toimesta, välittäjän niin halutessa, henkilöbrändejä.

Palkkausmalli

“Alan palkitsevin palkkausmalli” on luonnollisesti osa melkeinpä jokaisen välitysliikkeen välittäjämarkkinointia. Mallimme on rakennettu aidosti välittäjää palvelevaksi, sillä tiedämme, että kun välittäjä voi hyvin, yhtiökin voi hyvin. Meillä välittäjä on numero 1. Meillä voit tehdä töitä aidosti yrittäjänä, jolloin tuloksenteko on mahdollisimman verotehokasta, joten sinulle jää käteen enemmän.

Näkyvyys

Neliöt Liikkuu on Helsingin seudun yksi näkyvimmistä, ellei näkyvin, välitystoimisto. Kun välitystoimisto näkyy, se generoi arviokäyntejä välittäjille. Kun brändi on hyvä, arviokäynnit ovat laadukkaita. Meillä myös firman kautta tulleet arviokäynnit jaetaan reilusti eikä lamaannuttavia päivystyskäytäntöjä ole. Panostamme välittäjän henkilökohtaiseen näkyvyyteen huimasti hänen niin halutessaan. Kun välittäjä näkyy, välittäjä myy. Kun välittäjä myy, yhtiökin voi siinä sivussa hyvin. Tahdomme palavasti, että menestyt.

Omistajat mukana

Omistajat ovat mukana arjessa ja ymmärtävät käytännön työn ja sen haasteet. Suuremmissa yrityksissä palkkajohto usein kaappaa valtaa itselleen, jolloin kehiin astuu byrokratia. Meillä Neliöt Liikkuulla olemme aidosti liikkeellä yrittäjähenkisellä asenteella, joka ohjaa kaikkea toimintaamme.

Ei turhia sisäisiä palavereja

Välittäjä myy eniten, kun hän on kentällä. Nykypäivänä uusia asiakkaita ei juuri näe toimistolla. Jos asiakas tulee toimistolle (asiakkaat, olette lämpimästi tervetulleita) hän on yleensä jo jonkun asiakas. Kun sisäisiä palavereita on paljon ja niissä käsiteltävät asiat eivät oikein ole ajan arvoisia, työ on turhauttavaa. Meillä pidetään palavereita minimimäärä ja keskitytään olennaiseen – siihen, että sinä voit välittäjänä hyvin ja saat keskittyä asiakkaiden palvelemiseen.

Kuka pääsee meille töihin? Asenne ratkaisee

Meille töihin päästäkseen pitäisi olla alan kokemusta ja mielellään hyvää tulosta tehnyt. Mutta, mikäli asenteesi on rautainen, se korvaa todennäköisesti kaiken puuttuvan tuloksenteon. Uskallatko hypätä mukaan? Luottamukselliset yhteydenotot voit osoittaa andrei@neliotliikkuu.fi. Tervetuloa menestymään.

 

 

 

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.