fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Jos asuntosi ei mene kaupaksi, tässä on ratkaisu

Joskus käy niin, että asunto ei millään mene kaupaksi. Asunnon saa kaupaksi laskemalla hintapyynnön oikealle tasolle, mutta joskus tulee vastaan tilanne, jossa myyjä ei asuntoa syystä tai toisesta voi myydä tietyn rajan alle.

Tällöin yksi oikeasti hyvistä ratkaisuista on laittaa asunto maksimaaliselle markkinavuokralle ja jatkaa samalla asunnon myyntiä, kun asunto on vuokrattu. On totta, että vuokratun asunnon myyminen ei ole ihan niin helppoa kuin tyhjän asunnon, mutta vuokratusta asunnosta saat kassavirtaa, mikä on taloudellisesti aina hyvä asia.

Usein ihmiset luulevat, että kyseessä on joko myynti tai vuokraus. Todellisuudessa voit usein valita molemmat. Olemme Neliöt Liikkuulla tehneet tällaisia ratkaisuja asiakkaillemme viime aikoina hyvinkin monta kertaa ja se on tuonut asiakkaiden elämäntilanteeseen merkittävää helpotusta. Etenkin, kun kyse on ollut ns. kahden asunnon loukusta. (Kahden asunnon loukku tarkoittaa tilannetta, jossa uusi on ostettu ja vanha on vielä myymättä.)

Jos vaihtoehtona on pitää asuntoa tyhjänä useampi kuukausi tai ottaa helpot vuokraeurot pois vuokraamalla asunnon, tässä markkinatilanteessa on todennäköisesti järkevämpää laittaa asunto vuokralle ja jatkaa samalla asunnon myyntiä.

Sijoittajat eivät toki juuri nyt ole kovinkaan ostohousut jalassa. Jos oma taloudellinen tilanne sallii ja ei halua myydä tietyn rajan alle, niin laita asunto vuokralle ja myynti 1–3 vuoden päästä, kun markkina on parempi. Yksi vaihtoehto on myös asua asunnossa itse. Kokenut välittäjä neuvoo sinulle parhaan ratkaisun. 

Mikäli asuntosi ei mene kaupaksi, soita meille ja pyydä vuokravälittäjiämme käymään. Vuokra-arviokäynti ei sido mihinkään ja on veloitukseton.

Lyhyesti Neliöt Liikkuun vuokrapuolesta

  • Helppo
  • Vaivaton
  • Kun asunto on meillä myynnissä, vuokrailmoitus julki yhdessä vuorokaudessa

 

Tutustu vuokrauspalveluumme täällä.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.