fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Näin ostat asunnon kaikkein edullisimmin

Itsemyyjiltä on edullisinta ostaa asunto. Syy tähän pienempi kysyntä: ihmiset eivät uskalla ostaa yksityiseltä vaan haluavat ammattilaisen tuovan turvan väliin. Hyvä välittäjä huolehtii ostajankin näkökulmasta kaupan teknisen oikeellisuuden. Yksityishenkilöltä ostettaessa asunnon osto koetaan keskimäärin riskisemmäksi kuin välittäjältä ostaminen. Itsemyyjien listaamien kohteiden markkinoinnin taso ei myöskään vastaa hyvää kiinteistönvälitysliikettä, mikä sekin laskee osaltaan kysyntää. Hyvän välittäjän ja itsemyyjän ero asunnon myynnissä ja markkinoinnissa on kuin yöllä ja päivällä.

Pohdittavaksi: jos kiinteistönvälittäjän käyttäminen asuntoa myydessä on kannattamatonta, miksi käytännössä jokainen huippukiinteistönvälittäjä myy oman kotinsa tutun hyvän välittäjän kautta?

Yksi parhaista tavoista ostaa asunto alle markkinahinnan on etsiä Oikotieltä tai Etuovesta itselle sopiva asuntolistaus, ruksata vain itsemyyjät ja listata hakutulos vanhimmasta ilmoituksesta uusimpaan. Mitä vanhempi ilmoitus on, sitä motivoituneempi on yleensä kyseisen asunnon itsemyyjä. Näihin kaikkein vanhimpiin asuntolistauksiin kannattaa sopia näyttöä ja jos kohde sopii omaksi kodiksi tai muuten omaan asuntosalkkuun, laita itselle sopiva tarjous sisään. Pienistä tarjouksista, tietysti, vain osa menee läpi, mutta heikon tarjouksen mennessä läpi se maksoi itsensä takaisin moninkertaisesti suhteessa hylättyjen tarjousten vaivaan verrattuna.

Kun myyt asuntoasi, ole fiksu. Pyydä Neliöt Liikkuun välittäjä käymään ja varmista, että saat nykyisestä asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Neliöt Liikkuu ei koskaan myy asuntoasi edullisesti vaan soittamalla meidät käymään varmistut siitä, että saat asunnosta parhaan mahdollisen kauppahinnan. Me palvelemme Sinua.

Kun asuntosi myynti on ajankohtaista, soita meille. Löydät ammattitaitoiset välittäjämme täältä.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.