fbpx

Rive on nyt osa Neliöt Liikkuu perhettä.

Lue lisää

Pahin virhe asunnon myyntiin laittamisessa ja kuinka välttää se

Asunnon myynnissä on yksi virhe ylitse muiden. Se virhe on, että kohde listataan liian suurella hinnalla. Virheestä pahimman tekee, kun sen tekee ensimmäisellä myyntiinasettamiskerralla. Asunto on markkinoilla uusi vain yhden kerran. Tämän jälkeen myyntikohteen pitäisi olla kuukausia poissa asuntomyyntiportaaleilta, jotta vastaava uutuusarvo saadaan uudelleen tuotettua. Kun asunto listataan etenkin ensimmäisellä myyntiinasetuskerralla liian korkeaan hintaan, asunto ei mene kaupaksi ja se pilaantuu.

Miten tämän virheen voi välttää?
Virheen voi välttää helposti: ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä asettaa hinnan oikeaksi heti ensimmäisestä myyntikerrasta alkaen. Näin asunto myydään parhaaseen hintaan järkevässä myyntiajassa.

Mitä tehdä, jos asunto on listattu liian korkeaan hintaan alussa eli virhe on jo tapahtunut?
Ensimmäinen asia on soittaa Neliöt Liikkuun välittäjälle. Kerromme parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen. Konsultoimme tilannettasi mielellämme. Laskun lähetämme vasta, kun asuntosi kaupat kätellään pankissa eli voit soittaa ilman huolta turhista maksuista.

Kun asunto on listattu liian korkeaan hintaan eli virhe on jo tapahtunut, tulisi kohde yleensä poistaa netistä mahdollisimman pian. Mikäli taas haluaa jatkaa saman välittäjän kanssa, on hinnan lasku käytännössä ainoa keino.

Kaikkein paras keino on tietysti soittaa Neliöt Liikkuulle jo heti myyntiaikeiden ilmettyä ennen ensimmäistä listauskertaa. Puhumme tässä nyt omaa etuamme vastaan, mutta mikäli päätät valita jonkin muun välitysliikkeen, suosittelemme silti vahvasti pitäytymään Sinulle kertomassamme hintapyynnössä, sillä silloin asuntosi menee kaupaksi. Mikäli valitset listata asuntosi ylipyynnillä myyntiin, on luvassa stressiä ja harmaita hiuksia.

Kun asuntosi myynti on ajankohtaista, soita meille. Löydät ammattitaitoiset välittäjämme täältä.

Yhteydenotto

Tavoitat meidät numerosta 010 248 1600 tai alla olevalla lomakkeella.